Unfinished Festival 2016

 

Cei mai mari creatori vizuali din artă și jurnalism la nivel international vor ocupa centrul Bucureștiului între 5 și 29 mai, aducând cu ei o viziune ce integrează cele mai de inovatoare, captivante și interactive proiecte ale momentului. unfinished va aduce în prim plan producții revoluționare ale ultimilor ani în materie de jurnalism multimedia, instalații, film, realitate virtuală și artă computațională și digitală. Festivalul organizat de Fundația Eidos este o urmare firească a interesului înregistrat de expoziția World Press Photo precum și a celorlate programe derulate de fundație în ultimii 7 ani.

#unifinished Instagram

#unfinished Facebook Page

#unfinished Facebook Event

unfinished-1 unfinished-2 unfinished-3 unfinished-4 unfinished-5 unfinished-6

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Mi s-a stricat bateria de la cadă. Ai cumva un tutorial despre cum sa cumperi și să înlocuiești dispozitivul?

  00
 2. As merge daca nu s-ar suprapune cu cheful organizat de domn’ primar(sa-i dea Dumnezeu sanatate lui si familiei sale) cu ocazia a 136 de ani, 4 luni si 7 zile de la prima atestare documentara a comunei. Vor fi mici, bere, discursul domnului primar si al domnului consilier judetean, iar seara se va termina cu o discoteca in aer liber. Rautaciosii spun ca e campanie electorala, dar nu-i adevarat. Pur si simplu asa au cazut zilele comunei.
  #trolllevel9000

  00
 3. „producții revoluționare … (de) realitate virtuală și artă computațională și digitală.” ? si n-au decat pagina de facebook si instagram?

  00
 4. Vreau sa fiu rautacios dar simt ca nu am destule info

  00
 5. Am apucat să văd World Press Photo, recomand. Este la TNB – intrarea din Carol. Să testați și ochelarii VR.
  Singura chestie ciudată a fost că noi ne uitam la fotografii cu copii care au supraviețuit unor bombardamente sau refugiați și, în tot timpul ăsta, în jurul nostru erau copii care se jucau, țipau, alergau printre noi (pe părinți îi durea undeva).
  În spațiul Unfinished de la domul din piața Universității n-am reușit să intru, era închis tot, nu era nimeni, și asta în mijlocul programului (conform paginii de event). Mai bag o fisă azi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube