Unde sunt banii? În agenţiile statului!

Printre cele mai „exotice” agenţii se numără Oficiul Naţional al Denumirilor de Origine pentru Vinuri şi alte produse Viniviticole din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Agenţia Română pentru Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare din cadrul Ministerului Transporturilor, Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor aflat în coordonarea Guvernului, Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”, din cadrul Ministerului Culturii, şi pe al cărui site nici măcar nu aflăm cine face parte din conducere, ce face, doar ce ar trebui să facă. De asemenea, S.C. Maritime Training Centre Television S.A., care se află sub umbrela Ministerului Transporturilor, este o televiziune care a luat naştere în timpul mandatului de şef la Transporturi, al lui Miron Mitrea, în colaborare cu omul de afaceri Cristian Burci. Decizia de a înfiinţa această televiziune a stârnit controverse în presă, referitoare la modul prin care banii publici s-ar fi vărsat în conturile lui Burci.

De aici.

Hai cu aia 300.000 de concediati din aparatul de stat!

Basescu s-a sucit mai repede decat o fecioara. Stati putin, ca eu ziceam procent din aia care lucreaza in agentiile prezidentiale, deci vreo 20.000 oameni. Nu 300.000. Ca aia voteaza, si nu vrea nimeni 300.000 someri suparati pe guvern si presedinte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Pai normal ca 300.000 de mii conteaza … La cati se prezinta la vot..

  00
 2. @geretus mai taie din zerouri

  00
 3. Faci si politica? du-te-n pwla mea de ‘analist mic’ ce esti!

  00
 4. haidi bre randy, ti-e ca in primavara o sa fii somer?
  tre sa mai coboare si frecatorii de menta si taietorii de frunza la caini din bugetari cu picioarele pe pamant (rromanesc)

  00
 5. Nu vă gândiţi că pentru ăia 300 de mii de oameni daţi afara, statul va trebui să le plăteasca şomaj ? Aşa că unde e economia ?
  Dar aşa e in Romănia, ce luăm pe mere dăm pe pere :)

  00
 6. @Ginake poate se gandesc astia de la guvern ca disponibilizatii se angajeaza la privat si apoi pot sa mai bage niste taxe la salariul :D

  00
 7. Vor fi concediati doar fraierii; jmecherii vor fi restructurati ;). Pentru mai multe detalii urmariti anunturile de angajari care urmeaza sa fie publicate pe site-urile diverselor institutii ale statului si in ziare de „mare” tiraj. Prietenii stiu de ce!

  00
 8. @ps….
  Esti prea subtil pentru mine…

  00
 9. Am apelat acum cateva luni la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor. Am vrut sa aflu unde este inmormantat strabunicul meu care a murit in primul razboi mondial in afara tarii. Mi-au fost de mare ajutor, pentru ca au o lista eroilor romani cazuti la datorie in razboiul de independenta, in primul razboi mondial si in al doilea razboi mondial. De asemenea, am aflat ca acest Oficiu se ocupa de ingrijirea si pastrarea in bune conditii a mormintelor eroilor nostri din tara si din afara granitelor. Este oficiul care se ocupa de comemorarea acestor eroi. Se ocupa de monumente, mausolee, Cimitire de onoare, etc … Romania are cimitire cu eroi intr-o multime de tari. Pun pariu ca nu multi stiu pe unde au luptat oamenii nostri, asemnea strabunicului meu.
  Daca nici acest Oficiu nu este bun pentru natie … atunci nu stiu ce mai este bun in tara asta. in cautarile mele am aflat ca Italia, Germania, Franta, Cehia, Slovacia, Ungaria … toate au o asemenea structura care se ocupa de arhivele privind eroii lor(si ai altora aflati pe teritoriul lor), se ocupa de comemorarea eroilor lor etc …
  Macar eroii sa ni comemoram ca in rest suntem o tara praf, fara valori si fara valoare.
  P.s scuzati eventualele greseli … graba

  00
 10. NOU
  #11

  @Cristina: degeaba scrii. Multi nu inteleg ca pentru acest oficiu s-au cheltuit in tot anul 2008 mai putini bani decat a tocat madam Ridzi intr-un singur week-end si nu multi dintre cititorii se stiri/bloguri nu stiu ce este acela un erou.

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube