Unde sunt acum: Daniel Apostol și Gabriel Ionuț Pop

Prin 2011, la televiziunea de business Money Channel prezintă un prostuț, Gabriel Ionuț Pop, ca fiind mare antreprenor, cu o idee genială, ad-lot.com, un fel de million dollar page românesc. Tipul abia putea să vorbească, dar Daniel Apostol, redactor șef la Money Channel, era extaziat de om și de idee.

Între timp, Money Channel a dispărut, dar prin 2015 Apostol a primit licență pentru un post TV numit Money News, unde el urma să fie director editorial.

Zilele astea, Daniel Apostol-Bârzu este senior editor la Profit.ro (vedeți aici articolele lui), iar de Gabriel Ionuț Pop nu mai știm nimic. Domeniul ad-lot.com a expirat după un an, semn că afacerile serioase nu durează. WebDollar still going strong.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Oamenii au trecut de mult peste amaraciunea esecului si se indreapta catre proiecte noi si interesante. Spre deosebire de tine care te agati de trecut si vezi totul prin jumatatea goala a paharului… :P

  00
 2. Imi aduc aminte de perioada Money Channel ,cand acesti ZEI papau banii lui Vantu si se credeau manageri sau mari “business mani”.
  Nasul lor era departe de nivelul solului,greu de ajuns.
  Principiul de “sugem cat putem si apoi mergem mai departe” cred ca este valabil oriunde in lume ,nu doar la noi.
  Succes tuturor!

  00
 3. Da, pentru că milioanele zboară prin cer și numai dacă nu crezi nu ajungi și tu peste noapte un antreprenor fenomenal.
  Eu sunt curioasă de ce o să se mai întâmple cu domnul acesta, părerea mea este că articolul este o reclamă la afacerea dânsului de a primi bani învățându-i pe alții să facă bani :). Ce este deranjant este că primesc aceste articole de la prieteni pe care îi credeam mai cu capul pe umeri, dar care parcă cred în tot ce zboară.
  http://m.business24.ro/idei-afaceri/la-25-de-ani-face-1-milion-de-dolari-pe-an-calatorind-prin-intreaga-lume-use-the-internet-don-1594933

  00
 4. Jurnalistul Daniel Apostol, cu lungă experiență pe zona economică, trece în grupul Intact, unde a preluat funcția de director editorial al Jurnalului Național.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube