Un pic de jurnalism cu “Bursa”

E târziu, ziarele închid ediţia pe la ora 8, să sperăm că nu mai au timp să corecteze chestia asta:

Bogdan Vlad, directorul general si unul dintre principalii actionari ai “Emag”, a vândut ieri 120.000 de actiuni “Flamingo International”, la pretul de 0,028 lei/unitate, potrivit datelor transmise de catre operatorul de piata.

Bogdan Vlad a fost raportat ca persoana initiata, el facând parte acum din Asesoft, dupa ce Emag a fost preluata de catre aceas­ta, care a cumparat anul acesta si divizia de dis­tributie a companiei Flamingo. Din raportarile Bursei, directorul Emag a cumparat în 2006 pachete de câteva zeci de mii de actiuni la preturi de peste 0,35 lei.

Frumos. Numai că … Bogdan Vlad de la Flamingo nu e Bogdan Vlad de la Emag.

Izabela Sârbu şi Bursa sunt cei mai tari!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. frumos ! :))
  habar n-am cine e bogdan vlad, dar daca e asa cum zici tu, s-a facut o mare greseala :))

  00
 2. loool =)). ce idioti…

  00
 3. NOU
  #3

  Pai poti sa le spui si lor.

  00
 4. Se mai incurca si ei…cam des ce-i drept, da na’ :p..ii iertam si de data asta :)… Sa vedem daca ii iarta Vlad ala de la Emag :D

  00
 5. doar 3360 de RON a luat pe actiunile alea…e foame mare frate :)
  daca lua de vreo 100 de ori mai mult poate era interesanta stirea oricine ar fi Bogdan Vlad ala…dar asa? ziaristi romani de rahat: a vandut ala actiuni de 1000 de dolari…mare branza. Ar trebui sa ma bage si ei pe mine in ziar de fiecare data cand iau salarul

  00
 6. hi hi :) vorba lui hohohobn: la aceste sume, toti suntem subiecte de stiri in ziua de salariu, iar cine are 2000+ euro deja este stire de senzatie :)))))

  deci sa inteleg coincidenta: dupa ce ca Asesoft a achizitionat eMag, s-a mai nimerit sa fie cate un Bogdan Vlad la ambele companii?

  00
 7. Articolul e construit in baza unei notificari de aici:
  http://www.bvb.ro/infocont/infocont09/FLA030809T.pdf
  Totusi e cam mare coincidenta de nume, tinand cont de increngatura Flamingo-Asesoft-e-mag, chiar daca Radu Apostolescu neaga pe blogul lui o legatura intre cele 2 persoane.
  Bursa e deschisa oricarei persoane si nu vad de ce Bogdan Vlad n-ar fi putut achizitiona mai demult actiuni la Flamingo.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.