Un nou sens termenului “reclame pe net”

culinar

Asta se vedea azi în primul ecran al siteului culinar.ro. Asta se vede şi acum. Un banner top, cum am şi eu, un branding de site şi un leaderboard.

Altfel, pun pariu că Inform Media aveau nevoie de un departament de vânzari, condus de onorabilul Cristian Petriceanu, îl ştiţi, fost director la Boom în perioada falimentului, care şi-a dat demisia pentru că el oricum nu ştia ce se petrece, pentru a vinde bine şi eficient. Singuri nu puteau face tâmpenii din astea.

Bonus: au şi adsense.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. greselile care nu te costa nimic le repeti pana iti rupi gatul de tot. dar daca te costa ceva ai sansa sa inveti si sa devii mai bun. poate cel mai bun. :roll:

  00
 2. De reclama full page care îți apare prima dată când accesezi site-ul nu zici nimic? Ah, wait, tu ai deja cookie, pe mine nu m-au interesat niciodată ciorbele lor :lol:

  00
 3. E vina ta ca n-ai rezolutia 1600 x 4800 ca sa vezi si putin continut fara sa dai scroll.

  P.S ai omis reclamele adsense de mai jos

  00
 4. Sensul nu este de loc nou, ci din contra, demodat. Nu de bun-simt, ci ghidat de dorinta de a castiga (si prin asta nu afirm deloc faptul ca ereclama de acest tip e una destept administrata!)
  A se lua drept comparatie, de exemplu, felul in care site-urile bine facute apartinanad unor limbi de circulatie sau cu numar foarte mare de utilizatori arata. Acelasi fenomen se petrece in locurile unde marketing-ul prin internet se afla inca in fasa ca si cel romanesc.

  00
 5. Problema este a celor ce decid sa cumpere spatiu pe acel site in conditiile respective

  00
 6. Si de ce nu folosești Adblock :)))

  00
 7. Ti-au scapat si bannerele 120×1600 de pe margini… ce prostie….

  00
 8. e criza bre, criza. foame mare…

  00
 9. Mie nu-mi pare ca sunt multe. S-a putut si mai rau. :)

  00
 10. Pentru ce salarii oferă, e bine.

  00
 11. Eu nu mai banghesc site-ul de reclama :))

  00
 12. Singurul lucru aiurea este top strip-ul de la BCR, care oricum incarca prea mult elementele externe din jurul header-ului si nici nu se pupa deloc pe nisa de gastronomie pe care merge culinar.ro. Cum branding-urile se fac de regula in H, U sau U intors si sunt externe, e si normal ca leaderboard-ul sa existe. Indexul mai are un rectangle la 300x250px, deci dpdv-ul meu era absolut in regula daca nu avea BCR.

  @zoso al tau e leader acum bre ;) mai demult ai avut top.

  @marius 120×600 cred ca ai vrut sa zici. Alea intra in branding, pentru ca unele agentii prefera sa faca branduirea din 3 bannere: 2 laterale 120×600 sau 160×600 si unul central pe tot width-ul.

  00
 13. ce vrei. e criva trebuie sa isi scoata si ei banii de undeva

  00
 14. Criza, criza, dar parca se mai discuta si despre rata de conversie

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube