Un moment de atenţie, vă rog!

Adrian Năstase, un om de o inalta tinuta morala si un luptator neobosit impotriva coruptiei si inteligentei, are cateva ganduri despre casatorie.

"Am ajuns la concluzia că, de fapt, familia poate să fie o redută mai puternică în faţa schimbărilor şi în faţa stresului social sau poate fi afectată major de ceea ce se întâmplă în comunitate şi în viaţa economică", a apreciat Năstase.

El a vorbit şi despre numărul copiilor născuţi în afara căsătoriilor, arătând că aceştia reprezintă o treime dintre copiii din Europa. "În România, valoarea este relativ scăzută faţă de nivelul european, de 26,6%, adică cu 10% mai mare faţă de începutul anilor 1990", a menţionat Adrian Năstase.

Din pacate, nu avem tot discursul, ci doar o bucata de text. Ar fi fost amuzant de urmarit ce spune, fara a face legatura dintre persoana lui, partidul sau si viata lui privata.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Fără a fi fanul lui numărul 1, nu-l consider un bătut în cap pe Năstase, ci dimpotrivă (asta cu toate bubele lui). Şi aminteşte-ţi, nu el are porecla de „Prostănacul” în PSD…

  00
 2. Adrian Năstase își merită condiția de „om” ?

  00
 3. si de cand isi publica asta abjectiile?

  00
 4. Atata e de important Nastase de parca el ar fi candidat la presedentie….

  00
 5. sa il vad pe bombonel casatorit

  00
 6. ana birchall a inceput sa vorbeasca despre psd si despre criza ana birchall a dat un raspuns foarte mishto. plus ca ataca in stanga si in dreapta se da la guzganul rozaliu. uitati aici despre ce declaratie e vorba http://www.agentia.org/anchete/Ana-Birchall-Este-un-trucaj-dovedit-Voi-reveni-in-politica-si-ma-voi-bate–259.html cica revine in politica sa-i atace la varf dupa faza cu filmuletul

  00
 7. Nu ti-ar strica un minim de investigatii:
  Zice lucruri de bun simt, dar o da in bara cu observarea sarbatorilor religioase pe blog, impreuna cu alt credincios zelos, nea Ilici. Urmareste-le blogurile si vei stringe mult material de mistouri. bafta.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.