un mic puzzle


Televiziunea Romana este o institutie publica subventionata de contribuabili. In consecinta, ea ar trebui sa serveasca exclusiv intereselor acestora. Marele paradox este ca, desi are trei surse de finantare, nu mai are bani nici sa plateasca salariile celor 3.300 de angajati.

jurnalul de azi

Preşedintele director general al TVR, Tudor Giurgiu, a făcut demersuri la sfârşitul anului trecut pentru modificarea cuantumului taxei TV, conducerea TVR estimând, pentru 2007, o creştere a veniturilor obţinute din taxa pentru serviciul public de televiziune cu 5%.

mediafax, 27.02.2007

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. nu le mai ajunge?

  00
 2. Am fost 8 ani angajatul TVR (da, stiu, am papat degeaba bani de la buget, asta ptr. „amicii” mei clasici de aici). Cea mai buna perioada, financiar, a fost pe vremea lui Valentin Nicolau. De ce insa oare: A fost pe vremea puterii PSD cind banii chiar ca veneau valuri/valuri in TVR. Pe de alta parte, Giurgiu face acum niste chestii care ar fi trebuit facute de mult timp, gen folosirea mai atenta a resurselor financiare.

  00
 3. sunt multe posturi inventate pe acolo; banuiesc ca sunt oameni carora trebuie sa le mearga vechimea cumva si de aia sunt platiti sa faca inutilitati de genul

  cine descopera linul ingropat cu ratingurile, se asteapta la o diagrama, ceva. nu la o compunere.

  00
 4. eu nu inteleg frate, televiziunile comerciale fac si profit, astia ce cacat fac cu banii din reclama de la suprize suprize? bartai ca le mai dau si eu lunar o gramada de bani, kit ca platesc si cablu si nici nu ma uit pe TVR.

  management imbecil sau furt.

  00
 5. alea comerciale au oameni capabili si oameni putini. in tvr sunt de 3 ori mai multi oameni decat la protv, de exemplu.

 6. articolul JN e beton pe subiectul asta, ii desfiinteaza, literalmente 😀

  00
 7. @de_ce
  Da, il desfiinteaza pe giurgiu si il ridica in slavi pe nicolau. nicolau care la randul sau e membru PC din 2006; in ziarul lui voiculescu de la PC, right?

  bajeti, va frije? lasati-o jos!

  00
 8. Da, dar pe de alta parte afaik la TVR sunt mai putine reclame. Nu ma uit la teveu, dar parca asa stiam, ca ei nu dau reclame in timpul filmelor etc.

  00
 9. la TVR sunt putine reclame. dar tvr are acoperire NATIONALA. in 2004 cand am vazut niste cifre, aveau ?cu 5-10 milioane mai mult incasari din publicitate decat cei de pe locul doi.

 10. and another thing, cum de aproape tot fondul articolului din JN se bazaeza pe o anonima publicata in Tricolorul, sub titlul „La TVR taie si spanzura un homosexual infractor”?

  00
 11. din JN:
  „La inceputul lui 2006 a inceput declinul financiar al Televiziunii Romane. Multi asociaza acest lucru si cu plecarea Sabinei Petre, fostul director economic. Dupa ce aceasta a fost data afara, Tudor Giurgiu i-a pus interdictie sa mai intre in incinta TVR. La ora actuala, ea se afla in proces cu TVR, din dorinta de a i se face dreptate blabla”

  lu tanti asta care vrea sa i se faca dreptate i-a dat felix o paine, ca „business administrator” peste televiziunile intact. la fel si lu nicolau.in ziarul lu felix apare articol in care fostii teveristi, actuali argati ai lu felix sunt pupati in dos, in timp ce alora care le-au luat locul in tvr li se da un mare sut in cur. cam cata credibilitate are, in conditiile astea, articolul?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube