un “erou”?

Trupul neînsufleţit al soldatului român căzut la datorie în Afganistan a fost depus la centrul militar din oraşul său natal, Basarabi, pentru a i se aduce un ultim omagiu. Rude, apropiaţi ai familiei dar şi oameni simpli au venit azi-noapte să se închine la catafalcul soldatului Gheorghiţă Ionel Drăguşanu. La catafalcul soldatului erou au venit aseară sute de oameni. Printre ei s-au aflat şi cîţiva colegi de arme, şocaţi de cumplita tragedie.

Pardon?
Sunt sătul de toată gălăgia asta cu soldatul mort. Ok, a murit, hai să trecem peste asta. E un risc. De aia se numeşte armată! De aia au arme! De aia iau 2-5000$ pe lună. Pentru că, şi aici vorbesc cu ăia care sunt “şocaţi” de tragedie, există posibilitatea ca şi alţii să aiba arme şi, mare atenţie aici, să nu fie de plastic, cum au văzut la televizor. Nu e nici prima, nici ultima oară când soldaţi mor. Ultima oară când s-a întâmplat asta a fost în acelaşi război, în aceeaşi ţară.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. God fuck America

  00
 2. sunt de acord cu tine. mercenarii nu sunt eroi

  00
 3. am auzit ca vor sa denumeasca o strada dupa el… cred ca exagereaza, multi au murit si n`au primit nici macar o imnormantare si lui i se da “o strada”

  00
 4. Mai.. inseamna ca de acum incolo nici un soldat nu va ma putea fi ‘erou’? Nu vad distinctia salariat/luat cu japca de acasa in definitia cuvantului.

  Era soldat, a murit, a luat o medalie. Restul e propaganda.

  00
 5. Erou esti cand faci ceva pentru tara ta, nu cand te duci mercenar intr-o tara in care nu ai nici o treaba, ca sa-i slujesti pe sefii americani, poate-poate primesti si tu un cacat mai dulce premiu.
  Ala intr-adevar a fost mercenar. Iar un mercenar nu merita medalii, asa cum eu nu primesc medalii daca fac ceva nemaipomenit la serviciu.
  Medalii primesti cand faci ceva PENTRU TARA TA. Sau cel putin asa consider eu ca ar trebui…

  00
 6. Vorbesti prostii cand spui de 5000 $ salariu pe luna. Lucrez in sistemul de aparare si poate ca 5000 iau ofiterii, cei care stau frumos in corturi. Amaratii cu 2000$ sunt carne de tun.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.