Uitasem că azi e vineri…

…și am ieșit din casă să merg la supermarket. Unde am văzut aceeași scenă jalnică de fiecare weekend cu turiști care vin la cumpărături și e prima oară când dau de o asemenea abundență. Azi erau două grupuri, ăsta din poză, 4 adulți și 1 copil la un cărucior și alți 2 adulți la alt cărucior. Unii luaseră fix două sticle de suc și un bax de bere, alții niște pulpe și niște aripioare și un  pepene.

Și discuția e mereu aceeași:

– Ce vrem să mâncăm?
– Carne?!
– Da, hai să luăm carne!
– Ce carne?
– Nu știu, ceva de pus pe grătar!
– Da, bună idee….
(…pauză tehnică…nimeni nu are nici un gând…)
– Hai la carne!
– Da, hai la carne!
(…pauză tehnică…e prima oară când văd galantare cu carne)
– Voi ce carne vreți?
– Niște ceafă și niște mici!
– Hai să luăm mici!
– Hai să luam și niște suc și bere!
– Da, o sticlă de suc, ajunge la 6 oameni două zile, și 6 beri!
– Hai să luăm 7 beri!!
– Da, bine, 7.

Și iau 7 beri, și la 9 seara li se termină, și se suie în mașină și se duc după bere și se miră că le ia poliția carnetul, că poliția e proastă și nu se prinde când îi văd pe șosea la ora aia cu ochii lucind mai tare ca la pisici.

După care mâine vin iar. E la fel cum benzinăria aia de la intrare pe A2 spre mare e mereu plină de oameni pe care i-a apucat nevoile la juma de oră după ce au plecat de acasă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

25 comentarii

 1. 8 fix dimineața. aia e ora de cumpărături, în orice zi a săptămânii în afară de luni, când nu găsești marfă pe rafturi. e singurul moment când nu te încurcă nimeni, mai ales dintre cei de mai sus. doar că așa nu mai poți pune un articol pe site.

  00
  • Fix din titlu eu am inteles altceva…

   00
  • La 7:30 dimineața, când plec spre munca, stau oamenii la coada, la intrarea in Lidl…vreo 10 cărucioare. Într-un fel, mai bine, nu te mai duci după munca, obosit și cu foame, sa îți cumperi tâmpenii.

   00
  • La 7.30 cind o duc uneori pe nevasta-mea la lucru cu masina, autobuzele sint pline ochi de pensionari ce merg la rascolit marketurile. La intoarcere, cind intru sa mai cumpar cite ceva, legumele sint deja vraiste pe rafturi.

   00
  • Daca oensionarii se duc dupa-amiaza, de ce se duc cand iese lumea de la munca, ca n-au timp dimineata? Daca se duc dimineata, ca de ce rascolesc marfa in rafturi… mai lasati-i ma, in pace.
   Ziceti mersi ca se inghesuie dimineata, deja e bine.

   00
 2. Salut.
  O intrebare off topic: publicarea fotografiei de mai sus e in acord cu dispozitiile GDPR ?

  00
 3. Pe autostrada ar trebui un Kaufland cu fast food la intrare in loc de prima benzinărie.

  00
 4. ce naiba e capcana asta cu fluture ! testezi vigilenta cititorilor! am inceput sa intru cu spaima pe blog.Recunosc ,este vina mea dar nu ma abuza asa! schimba culoarea titlului sau pune un semn mare rosu cand posteaza alcineva sau continua tot asa si gasesc eu o solutie. multumesc

  00
 5. Un articol numai bun pentru un abonament de 3Euro. La ce folos ca expui scenele astea pe blog. Crezi ca noi nu le vedem zilnic ? De ce sa te consumi pentru ele? In ultima perioada numarul lor creste la tine pe blog.

  00
 6. Un mic dezacord, pe acolo, pe la final? S-a vazut???

  00
  • Se vede în poză. Ăla micu ridică din umeri la întrebarea Tu ce vrei? Și puțin mai târziu, plange tot și e bosumflat ca nu are cola și chipsuri.

   00
 7. Meditație:

  00
 8. D’aia e bun Carrefour-ul non-stop in Constanta pe perioada verii. Mergi noaptea si nu dai de mii de familii de turisti.

  …ce-i drept, mai vezi cate o familie cu un copil mic pe la 2 noaptea prin magazin (!??), dar nu te intersectezi cu ei.

 9. Daca n-ar fi ei, noi cum am mai aparea destepti? 😉

  00
 10. Duminicarii … tipic. Ii gasesti mereu rataciti prin magazine.

  00
 11. cu asta nu sunt de acord. eu plec din brasov si prima pauza o fac acolo sa fie oarecum la jumatatea drumului (ca timp). mersul la bara de pe centura bucurestiului + cei 20km de kkt de la inceputul autostrazii ma scot din sarite, asa ca niste cafea, si un sandwich ma linistesc

  „După care mâine vin iar. E la fel cum benzinăria aia de la intrare pe A2 spre mare e mereu plină de oameni pe care i-a apucat nevoile la juma de oră după ce au plecat de acasă.”

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.