Twitter valorează 400 miliarde pesos!

Serios. N-au încă un model de businss, nu ştiu cum vor face bani, dar odată ce vor afla cu siguranţă vor valora mai mult de 7,7 miliarde dolari, valoarea actuală.

Ma gândesc că evaluarea e făcută în stilul Florin Grozea: “dacă trilulilu valorează 1 milion, eok valorează sigur 100 mii”.

Aştept să realizeze că nu contează deloc pentru nimeni. Soon…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Valorează teoretic. Nu mă pricep, dar nu ştiu cine ar da banii aştia pe un site.

  00
 2. Cred ca youtube 😀

  00
 3. banii probabil i-ar da o agentie de publicitate, sau un conglomerat de agentii de publicitate, unde este trafic mare, se pot pune si reclame, acuma ar fi interesat de stiut , cat aduna din reclame, si cat dau pe cheltuieli de operare a site-ului. Twitter oare are reclame multe ?

  00
 4. eok sau trilulilu?:)))))

  00
 5. Twitter e un trend care a trecut. We’re all bored now, let’s move on.

  00
 6. Si eu cred ca Twitter va muri tanara speranta… In principiu, valul de simpatie a trecut de mult. Nu am cifre acuma, insa cred ca trendul e in scadere deja de mult (cel putin din perceptiile celor din jurul meu despre Twitter).

  00
 7. NOU
  #7

  eu am facut cont pe twitter zilele astea, dar nu a gasit pe nimeni in toate agendele mele care aduna cateva sute de oameni, decat pe mine si pe maicamea, ceea ce e cam trist si ma face sa nu-l folosesc ca nu stiu ce sa fac cu el…

  00
 8. @super_fotbal: scoate-l la vânzare. 🙂 Dacă toate conturile valorează atât de mult, fiecare în parte trebuie să valoreze ceva. Dă-i anunţ în ziar. 😀

  00
 9. pentru simplul motiv ca romanii inca nu stiu sa foloseasca twitterul, nu cred ca are sens sa generalizam ca e un trend, sau ca nu face nu stiu cate miliarde. pana la urma, chiar nu e problema noastra cine da acesti bani. informatiile publice despre fundraising sunt disponibile pe Crunchbase.

  cred ca ideea cu Twitter e destul de simpla: ai ceva interesant, inteligent, amuzant de impartasit in mai putzin de 140 caractere? atunci scrie. daca n-ai … poate ca twitter nu e pt tine. asa ca twitter o sa fie o baza de date cu informatzii shi idei interesante, inteligente, amuzante, etc create prin principiul rafinarii sociale. avand in vedere ca acest tip de idei stau, in principiu, la baza progresului, putem sa ne dam seama de ce se pun atat de multzi bani in joc. bineintzeles, presupunerea mea poate fi combatuta ushor amintindu-ne de faptul ca acest tip de selectzie sociobiologica poate sa devieze (cum a deviat hi5 sub presiunea libidinoshilor sau myspace sub postmodernism exprimat ca indie/emo/DIY shit) dar in ultima instantza, asha cum a zis Marshal McLuhan, „mediul este mesajul”.

  00
 10. Cica urmeaza sa bage reclame in locul actualelor trending topics din app-urile pentru mobile (Android/iOS). adica busesc de tot aplicatiile alea. deh, inca un model de succes alungat utilizatorii

  00
 11. Valoreaza 0 $ pana cand o sa gaseasca cineva o solutie sa monetizeze traficul.

  00
 12. Mda …. https://www.digitaltrends.com/
  Asta era in septembrie anul trecut 🙂

  @zoso inca nu mi-am dat seama daca asta-i un troll post facut pentru trafic sau nu 😐

  00
 13. @alexchuck: sunt sigur că românii nu știu să folosească twitter, au o circumvoluțiune în minus. Noroc cu tine că ne mai crești media. Păcat că nici tu nu te descurci prea bine. Toate cele 140 de caractere (limită arbitrară, absolut idioată, că nimeni nu mai are nevoie de ea – poți trimite și SMS-uri mai lungi) o să fie la tine înghițite de tz-uri și sh-uri. Ai dreptate. Românii nu știu să folosească twitter, trebuie întîi să învețe să scrie corect cu diacritice înainte de toate.

  00
 14. Valoreaza atat cat o sa dea cineva la momentul la care se va produce tranzactia. Pana atunci sunt pure speculatii. Valoarea reala este cea pentru care s-a realizat tranzactia. E simplu: pretul e dat de raportul intre cerere si oferta. Daca cele 2 se intalnesc aia e valoarea pe piata.
  Restul sunt alte discutii…

  00
 15. Alex Mihăileanu – Rezolvă (ios) un tweak din cydia problema: Twizzler

  00
 16. cum zice ala ma? „cred ca ideea cu Twitter e destul de simpla: ai ceva interesant, inteligent, amuzant de impartasit in mai putzin de 140 caractere? atunci scrie. daca n-ai … poate ca twitter nu e pt tine. asa ca twitter o sa fie o baza de date cu informatzii shi idei interesante, inteligente, amuzante, etc create prin principiul rafinarii sociale. avand in vedere ca acest tip de idei stau, in principiu, la baza progresului, putem sa ne dam seama de ce se pun atat de multzi bani in joc.”

  HA HA HA HA!

  Chiar as vrea sa vad cele mai „interesante” si „rafinate” idei „amuzante”, „inteligente” si „create prin principiul rafinarii sociale”.

  Am avut un coleg care statea pe Twitter. Intre timp a ramas fara job (din cauza asta) si nu a mai auzit nimeni pe el.
  Altfel, mi-ar placea sa simuleze cineva cam cum ar fi scris Pitagora sau Thales pe twitter. Deci cum? In mai putin de 140 de caractere?
  LOL!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.