tvr50, inutil

Am citit săptămâna trecută un comunicat cum că TVR îşi va pune online arhiva.

Ceea ce, pentru cei care vrem să vedem un Phoenix din anii ’60, un Boomtown Rats din ’80, sau un Page/Plant din ’90, era o veste bună. Toate bune şi frumoase până la vizitarea sitului unde urma să am orgazmele vizuale cu arhiva TVRului.

Foarte frumos. Întâi mi-a spart urechea un spot video care pornea automat. După aia am accesat marea arhivă a TVRului. Compusă din bucăţele de emisiuni proaste, pe care doar 1-200 de nostalgici vor să le revadă, dar nu ştiu să le acceseze şi nici nu o vor face în următorii 5 ani. Restul? Unde e restul? Unde sunt bucăţelele din istoria muzicii? Unde e Mondial, unde e Timpuri Noi, unde e Iris? La gară, probabil. Tot acolo unde au fost şi până acum, în arhiva TVRului, ruginind pe zi ce trece.
Înca o iniţiativă bună, pusa în practică aiurea. Doar nu vă aşteptaţi la ceva folositor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. am intrat. am citit „slagare in revenire”. am iesit

  00
 2. le pastreaza pentru tvr100, logic.

  00
 3. macar au partea aia cand urla comentatorul, topescu parca, ca nebunul..suntem finalisti, si duckadam aparand…macar atat

  00
 4. numai mie mi se pare ca inclusiv realizarea site-ului lasa de dorit? „navigarea” prin categoriile existente in acel cadran de 2cm inaltime este obositoare !

  Asteptam imbunatatirea siteului si imbogatirea arhivei !

  00
 5. asa e la TVR. e trendy. ei au monitoare de 14′

 6. si pe monitoarele de 14′ monocrom, nu le merg numai filmuletele de 50 de secunde? sa ma corecteze cineva daca a vazut unul mai lung de atat !

  00
 7. mda,o bucatica de Pittis cu Sfinx din ’78, atat li s-a parut reprezentativ pentru rock-ul romanesc.
  si categoriile mi se par un pic brambura, ce-are a face Maria Tanase cu Pepe si Scoala Vedetelor?

  00
 8. n-au gimnastic?. sunt varz?.

  00
 9. @mariko: au un clip cu Nadia Comaneci (previzibil de scurt 50 secunde) cu momentul in care au intarziat arbitrii cu 15 minute nota !

  00
 10. or fi toate cele 15 minute, impartite in cate 50secunde.

 11. site-ul arata foarte bine. mie imi place! e un inceput bun si sunt convins ca il vor imbunatati in timp… o sa te bucuri si de Mondial si de Margareta Paslaru, stai linistit!

  00
 12. NOU
  #12

  In sfirsit,imi faceam iluzii ca-l voi revedea dupa atita amar de timp,pe genialul si superbul cantautor,Florin Bogardo!Dar iluzii desarte!Se pare ca umbra lui ceasca,mai bintuie pe undeva si probabil ca -vorba cuiva,trebuie sa mai asteptam inca 50 de ani!Deceptia e enorma!!!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile