Tucă, bă, ţărane, mai vine Cohen?

14 iulie se apropie cu paşi mari şi nici un afiş sau comunicat de presă de la Jurnalul Naţional care să ne spună unde vine Leonard Cohen şi la ce bani. O fi ocupat Tucă cu războiul lui cu bloggerii şi a uitat?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. @Mihai: nu, nu, a anuntat Cohen ca nu vine. Jurnalul n-au zis nimic.

 2. pai s-a anuntat acum vreo doua luni ca nu mai vine…

  00
 3. ma depaseste chestia… nu citesc Jurnalul

  00
 4. pai s-a anuntat ca va canta Costel.. mai uita-te si tu pe stalpi 😛

  00
 5. Da, ba tarane, mai vine!

  BUCUREŞTI / 17:15, 15.07.2008

  Celebrul cântăreţ canadian Leonard Cohen concertează pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, pe 21 septembrie, în cadrul noului său turneu mondial.

  Biletele pentru concert se vor pune în vânzare începând de joi, pe site-ul http://www.ticketpoint.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie: 79 de lei (în picioare, pe gazon), 119 de lei (tribuna 2), 149 de lei (tribuna 1), 249 de lei (zona Premium) şi 349 de lei (zona VIP – cu acces la bufet).

  Mai motivat ca niciodată, Leonard Cohen este în mare formă în acest prim turneu pe care îl realizează după o pauză de 15 ani.

  Cohen, care în septembrie va împlini 74 de ani, a publicat cărţi de poezie şi ficţiune înainte de a se orienta către muzică.

  Albumul său de debut din 1967, „Songs of Leonard Cohen”, a inclus şi piesa care mai apoi a devenit unul dintre cântecele sale cele mai cunoscute – „Suzanne”.

  https://www.mediafax.ro/life-inedit/leonard-cohen-va-concerta-in-bucuresti-2783428

  00
 6. si o sa fie adus de intact? 🙂

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.