Tristă viaţă de vedetă

La BestFest în cortul vip era sărbătoare mare. În seara cu Manowar, ştiţi voi, cea mai zgomotoasă trupă, un vedet de mâna a doua de la o televiziune pe care nu o vom numi, dar la care prestează cârcotaşii, îşi sărbătorea ziua de naştere. Mă repet. La ora 23, în acorduri de muzică de spart geamuri, Ianţu şi nişte doamne care se bucurau de ultimele momente ale primei tinereţi suflau în tort şi cântau la mulţi ani. La câţiva paşi mai încolo, trei insipizi care nu gustau muzica, dar aveau acces la cortul VIP, sărăntocilor, se mirau. Nu se mirau de ce au venit acolo dacă nu le plăcea metalu’, se mirau de mica sărbătoare a vedetei tv.

La Anonimul, Bendeac venea, măre, către noi. Părea oarecum trist că sanii lui Arhi, care era în fruntea găştii, nu erau epilaţi. Salut! I-am luminat lumea, a ridicat capul din pământ şi a zâmbit un “salut salut” cu toată gura.

E trist.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Daca la Huidu te referi si-a luat cateva mishtouri de la rockeri. Trebuia sa pui ghilimele la “vedeta”. Astia nu sunt vedete, vedetele adevarate nu simt nevoia sa iasa in evidenta prin fel si fel de mizerii. Apropo Huidu nici macar vedeta intre ghilimele nu mai e … el si carcotasii lui sunt expirati rau de tot….si nu ii vad facand un alt tip de emisiune.

  00
 2. eh, ereau ji ei rockstars maaaaan

  00
 3. Huidu era sa-si ia un pahar de bere in cap cind a scos nasul din cortul VIP si a vrut sa faca o baie de multime.Daca e ceva trist la faza asta e sa vezi rockeri irosind berea…

  00
 4. Cine e trist? :p

  00
 5. Deci sa intelegem ca Bendeac era trist ? Te asteptai sa fie pururea fericit ? Orice om are si el problemele lui fie ca e vedeta sau nu. Ce treaba au sanii lui Arhi cu Bendeac. Nu te supara dar ultimul paragraf nu are nici o treaba cu nimic. Te rog explica poate n-am inteles eu unde bati. Merci anticipat

  00
 6. ai face bine sa nu te mai iei de bendeac!

  00
 7. nu comentez partea cu huidu, oricum neinteresanta (cred ca ni se cam rupe felul in care isi petrece o (pseudo)vedeta ziua de nastere), in schimb la parte cu bendeac tu ai fost cel trist/frustrat/neinspirat.
  las.o mai moale dude ;)

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.