TopBlogZosoblack

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Nu puteai sa-i spui trepied? Cuvantul exista in limba romana.

  00
 2. nu mai ai nevoie de oglinda ca sa iti imortalizezi duck-face-ul.

  00
 3. Uite o idee pentru producatorii de telefoane cu camere mai bune: sa faca gaura de-aia pentru trepied.

  00
 4. primul produs pare o idee buna, insa marea problema e ca balustradele vibreaza. oricum ar fi facuta (in afara din cele din beton)…va vibra. deci nu foloseste absolut la nimic.

  00
 5. Dar pentru masina nu exista asa ceva? Altii (like me) nu au camera pe masina si mai vrem si noi niste instantanee fie poze, fie filmari cu smartphone-ul.

  00
 6. Sper astfel la o imbunatatire a calitatii la home-made amateur porn

  00
 7. Pe ultimul îl am eu acasă, e groaznic calitativ. Bine, toate produsele comandate de pe dx.com sunt proaste calitativ, asta e altceva. Dar îşi face treaba dacă eşti foarte calm şi nu-l bruschezi.

  00
 8. Eu nu vad utilitatea acestui trepied.Adica am si eu trepied pt camera foto.Si nici pe ala nu-l car dupa mine.Oricum nu inteleg de ce ai avea nevoie sa folosesti camera de la telefon pentru poze sau filmari asa de elaborate.Poate e vreun proiect mai nonconformist.E plin de nonconformisti ce fac filme cu telefonul.Pai atunci propun si o minimacara cu cap stabilizator pentru cadre mai spectaculoase.Sau sisteme pe prindere pe casca sau exteriorul masini.Trebuie doar o husa gen otterbox spunem pa la GoPro(http://gopro.com).Sau ar putea face cineva adaptoare pentru obiectivele standard(Canon/nikon….) A …exista deja? https://www.parabo.press/?from=pj inteles.Cine naiba mai da bani pe o camera decenta de cand au aparaut adaptoarele astea? Am inteles ca trebuie sa apara si adaptorul pentru maner de tigaie.Sa vezi atunci ce cartofi prajiti poti face cu telefonul.Parerea mea e ca e bine sa folosim camera telefonului doar pentru poze.Fotografiile se fac cu aparate de fotografiat,cunostinte si ceva talent.

  00
 9. Pentru mine CineSkates rocks! Cam scump oricum …..

  00
 10. NOU
  #12

  @dabija: pozele și filmele cu telefonul sunt mai accesibile.

  Telefonul merge la multe chestii indoor, dar personal am făcut niște panorame spectaculoase cu telefonul pus într-un suport din ăla si apoi montat pe trepied.

  @restul:Am și eu ultimul model. E ok suportul, dar nu merge pentru multe telefoane cu Android care sunt mai late decât permite suportul.
  Se poate însă meșteri, se deșurubează un capac se scoate arcul iar “cârligul” ăla întors care fixează telefonul se poate scoate de pe pivot și lipi cu superglue puțin mai sus.

  Și un alt tip de suport interesant:
  https://kestrelmeters.com/products/kestrel-tripod-clamp

  00
 11. @Andrei: de ce să ne facă la toţi gaură? Ce, tu dacă ai nevoie de gaură în telefon n-ai acasă un burghiu şi o filieră să-ţi faci? ;)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.