Trei idei pentru un weekend relaxant

Peste câteva ore începe weekendul şi dacă nu aveţi 20 de ani şi nu vă place să vă înghesuiţi în toate cluburile de bumţi-bumţi pe post de relaxare, iată câteva idei pentru a vă destresa cel puţin parţial şi a vă reîncărca bateriile:

Nu petreceţi weekendul cu colegi de serviciu

E oarecum la mintea cocoşului că veţi ajunge să discutaţi despre muncă, despre colegul X care nu îşi face treaba, despre şeful X care se fute cu angajata Y din biroul Z şi de asta ea e promovată, deşi e tută…şi aşa mai departe.

Urăsc să merg undeva cu oameni care lucrează împreună. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât apare mai repede subiectul muncii în discuţie şi cu atât mai repede se deprimă oamenii.

Nu mergeţi în locuri aglomerate

Nu ştiu voi, dar pe mine locurile aglomerate mă obosesc şi mai tare. N-aş vrea deloc să merg pe Valea Prahovei sau la mare când e sezon, pentru că toată lumea e acolo. Aş vrea să merg undeva unde să fie linişte, relaxare, paturi moi şi vin rece. Să fie linişte, să nu latre muzica, să nu ne uşuiască barmanii, să mă pot plimba seara pe stradă şi să pot fute pe balcon.

Evitaţi durerile de cap

Nu faceţi lucruri “care trebuie” dacă vă creează disconfort. Vizitele la părinţi. Masa cu prieteni. Nunta lui Gigel. Orice vă aduce în preajma unor oameni care tind să vă calce pe nervi.

Eu evit pe cât pot rudele de gradul doi şi trei, pentru că unii dintre ei  se comportă ca şi cum copiii lor ar fi într-o cursă nevăzută cu copiii lu’ tata, şi nu m-am obosit să reţin care sunt ăia, aşa că îi evit pe toţi.

Mie îmi place să frec grădina. Sau să mă duc cu trepiedul într-o poieniță să fac poze florilor şi gâzelor. Nu e nimic spectaculos, nu creez artă, dar mă relaxează.

apa

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. NOU
  #1

  M-as duce pana la mare weekendu asta 🙂

  00
 2. eu cred că o să renovez puțin blogul 🙂 + un mic chef pentru că a început faculta.

  00
 3. eu cred ca am piedut destul pe bursa luna asta, £4K e de ajuns. o crestere economica ceva sap. viitoare, poate-poate.

  00
 4. Amin!

  00
 5. Piaristele sunt nedumerite: e aglomerat la tine pe strada sau n-ai balcon?

  00
 6. Al treilea paragraf mi se intampla des :(, help

  00
 7. eu ma gandeam sa-mi sun colegii sa iesim undeva chiar si cu rude, care cum, izolarea asta nu e buna nu-i omeneasca, oamenii is sociabili, or smth, parca asta era diferenta fata de animale

  00
 8. Nu ştiu cine se mai duce la nuntă ca să se distreze. Toţi ştim că e o obligaţie. 😀

  00
 9. Bune sfaturi. Noi mergem să luăm masa cu ai mei, luăm ceva bunătăţi de la Lidl, că e săptămâna franceză, bem un vin bun, povestim, trece weekendul.

  00
 10. Lucram si astazi si maine, deci..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube