Tolontan a spus o chestie adevărată la faza cu Digi24 și Pătraru

A spus că Digi24 sunt la fel de mizerabili ca ProTV și citează sursele doar dacă vor ei să o facă și se comportă ca fiind un mare favor că fac asta. Și nu citează surse pentru că nu vor să pară proști, preferă să fie ciorditori.

N-a citat sursele din presă decât când și cum a vrut, copiind de la ProTV erorile, nu dorința de calitate în regim popular. ProTV era un sistem închis, așa s-a definit și Digi 24. Cei mai deștepți, singurii obiectivi.

Bine, pe de altă parte, GSP a ciordit designul Marca.es, de lătra Gusti Roman că nu e corect ca și alte ziare să fure același design, că ei au fost primii la…ciordeală, iar Tolontan avea într-o vreme tema la blog ciordită și cu creditele șterse, probabil tot din același avânt pitoresc.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. „Hotii striga hotii!” e o vorba din popor. Ce poti sa le ceri mai multe? „De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.”

  00
 2. NOU
  #2

  dinozaurii radioactivi de un milion de ori, de la muzeu vs un milion de protestatari la Guvern. zicea sogoru’tau ceva de faza asta, ca „ai nostri” cand o iau pe aratura e mai bine?

  00
 3. NOU
  #3

  Nu citeaza sursele pentru ca jurnalistul trebuie sa le protejeze

  00
 4. si cine ziceati ca e tolontan asta?

  00
 5. Eu am invatat ceva dupa #rezistul din iarna. O sa-mi iau minusuri, si nu pentru ironie „fina” si neinteleasa.
  E bine si cu anticoruptia (sunt pentru, pe bune), si cu DNA si cu Kovesi. Mult mai bine decat CU coruptii sau, mai ales, cu rusii. Asa ca, n-am sa plang de mila niciunui adus pe la DNA, ca eu nu cred ca este vreunul care lasa el serviciu si familie ca sa fie sef undeva pentru ca nu mai poate dormi noaptea de binele tarisoarei. Toti sunt acolo sa execute ce le zice partidul sau pentru binele lor si al altora din cercul lui.

  Dar. DAR. Sa nu ne facem iluzii. Abuzuri se fac (la umbra unor legi neclare intentionat, cu oameni infiltrati pe ici si colo etc). Si, soc si groaza, NU NUMAI Antena 3 manipuleaza. Asta e lectia de oameni mari pe care trebuie sa ne-o asumam. Ca sunt doua tabere, reale, vizibile.

  Ca se intampla sa ne placa tabara DNA, asta e altceva. Dar adevarul nu la nici una din ele, sa fim seriosi. Dar sa acceptam, chiar daca ne convine, ca ambasadorul SUA nu a fost din intamplare in vizita la ministrul justitiei. Doar atat cer.

  Deci e ok sa radem de cei spalati pe creieri de televiunile Domnului Profesor, dar sa fim la fel ce circumspecti la cand ne uitam la celelalte. Nu mai exista cainele de paza al democratiei, sunt doar niste caini dresati care asculta de comenzi pe frecvente diferite. Sa ne amintim de cat de isteric era Guran in iarna, cum fiecare televizune raporta numarul oamenilor din strada cum le convenea.

  Dar da, mai bine sa ascultam de americani pana una alta, pe filiera DNA/Kovesi/Coldea decat de rusi. Parere mea, care pleaca de la premiza ca exista 2 feluri de tari: cele care fac istoria si cele carora istoria le impusa. Nu avem cum sa fim in prima categorie. E o realitate. Rezulta matematic, ca suntem intr-a doua.

  10
 6. Integritatea e pina la…bani.Cand dai de bani s-a dus tot.

  00
 7. s-a apucat tolo de webdesign ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube