TMZ.com, 25 milioane pe an

TMZ e un nume cunoscut în America, siteul de mondenităţi având de câteva ori ştiri calde şi importante înaintea ziarelor de specialitate. Decesul lui Michael Jackson, divorţul lui Britney Spears, fotografia cu Rihanna cu faţa umflată, diverse casete porno cu celebrităţi, toate au apărut prima oară pe TMZ.

Chiar şi presa română ştie siteul, StirileProTV.ro şi Realitatea.net furând cu nădejde de acolo tot ce prind, de multe ori fără a credita sursa şi a oferi un link.

Zilele astea, TMZ se mută de sub umbrela AOL în curtea Time Warner (cele două entităţi sunt în proces de separare, iar siteul e deţinut de amândouă), moment în care s-au anunţat niste cifre. Siteul a produs în 2008 încasări de 25,4 milioane dolari. Nu e rău pentru o echipă de 20 şi ceva de oameni.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. Asta ca sa nu mentionam si siturile “mondene” sau tabloidele care iau de acolo tot ce prind. Dar sa fim delicati, sunt fete bune ,d-ale noastre .

  00
 2. Let’s face it, in state si de ce nu in Romania astfel de ziare se bucura de succes din plin cu fiecare articol pe care il publica. Asa e romanul se bucura de necazul altcuiva. Incasarile nu sunt fabuloase dar pentru o echipa de doar 20+ e o suma maricica.

  00
 3. aia fac 25 de milioane fara sa puna macar un flash pe site care sa il incarce sau mai stiu eu ce smiley-uri pe acolo.la noi e tiganeala si pe multe din siteuri :))

  00
 4. suma e senzationala pt un business tinut cu o echipa atat de mica… fiecare angajat produce 1 milion usd pe an.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.