timpuri noi – umbrela

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Si videoclipul :D ?

  00
 2. ieri am gasit si yo mel pe net :D si am ascultat-o in continuu pana azi … de abia astept albumul sa-l ascult ca ma roaga adelaaa!!!

  00
 3. ne vedem diseara in white horse-costinesti!

  00
 4. bloggerita cu gene lungi… :D

  00
 5. in sfarsit mah, in sfarsit se aude ceva ca lumea in romaneste ca mult o mai durat

  00
 6. wtf vi se pare asa de fascinant la „ma roaga Adela sa deschid umbrela” ? Versurile astea intra in categoria Animal X din punctul meu de vedere :|

  00
 7. cred ca muzica e cea mai edificatoare la piesa asta. daca vrei versuri alese ia si citeste o poezie

  00
 8. Cred ca sunt eu mai pinky… da nu inteleg mesaju (sau lipseste si e inca o melodie comerciala? )

  00
 9. pai iti zic eu care e mesajul: rock-ul romanesc traieste si e bine mersi :))) ca m-am saturat sa aud copiatori de trupe metal, alternativ sau punk. nu stiu cati ani aveti voi, dar cand era vba sa intram in nato prima oara, timpuri noi aveau un singur mesaj si din pacate a fost chiar adevarat. maricica n-a mai plecat nicaieri si iaca acu isi deschide umbrela sa nu o ploua cu manele si alte cretinatati. end of message

  00
 10. NOU
  #10

  „Mesajul este foarte simplu…”, insa se intalege mult mai bine vizionand videoclipul ;)

  In melodia este vorba despre Adela, o fata profitoare care zice „ca e fata linsitita”, insa se intalneste cu toti babalacii bogati, fiii de senator, etc… Cand il roaga pe „average Joe” sa-si deschida Umbrela cu bogatii si afla ca nu are Umbrela „migreaza” spre cineva instarit. Ceva gen Monica Gabor (o fata inteligenta, care si-a asigurat viitorul ;)

  00
 11. Artanul mai poate, Iliescu nu mai e ca pe vremea cand era sa se inece cu propria pleata, dar le duce mai departe pe picioare, baietii astia sunt „roacheri” vechi si merita atentie. Adela e ok, in sensul in care si Tanta – ma zvarl di pi giam si Helga – care se intalneste in scara de la bloc numai cu tipi care asculta rock – erau ok.
  La mai mare!

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube