tiarel romales

Va spuneam acum ceva vreme ca MTV România importa emisiunea TRL (Total Request Live), o emisiune cu un real succes in America, dar care in Europa nu a prins cine ştie ce (Top of the Pops e lider la capitolul asta), fiind inlocuita de o chestie anosta de dedicatii, in care luau oameni din diverse tari şi ii puneau sa zica urmatoarea melodie de pe post. Şi asta a crapat in momentul in care 70% din oamenii care dadeau dedicatii pe MTV Europe erau evrei (ultima oara când am verificat, Israelul nu era in Europa).

Zilele trecute am nimerit pe MTV România la T(ia)R(e)L (asa se numeşte/pronunta la MTV) şi m-am râs. In primul rând, tembelul ala care prezinta din interiorul magazinului Muzica/Orange nu are prea mare treaba cu limba româna şi cu vorbitul live (deşi unii spun ca e vigei cunoscut). Apoi, ametitii din studio, 10 persoane, majoritatea chiulangii de la şcoala, cu ghiozdanele in spate şi coşuri pe fata, fix targetul MTV.
Emisiunea asta in America se desfaşoara aşa: unu e in studio cu vedeta invitata şi jos, in piata, lumea cacalau, dornica sa salute/vada vedeta! Nebunie ca la balamuc, porti de fier, politie. La noi, moartea caprioarei. Boul din studio nu poate lua legatura cu vaca trimisa un etaj mai jos in strada sa agreseze lumea. Care nu prea trece pe acolo la ora la care se desfaşoara emisiunea, ca poate are treaba. Mai prind un ametit care vrea sa zica doua vorbe, mai il baga in direct, mai aplauda anemic aia din studio, gata emisiunea.

In America, ea prezinta emisiunea. Da, ea. La noi, era una imbracata oarecum ciudat (ca sa nu zic second hand sau şlempanat).

Cum spunea cineva…

„a vrut un nene televiziune şi a platit un pic mai mult sa se numeasca MTV”

Premiile MTV vor fi organizate de Primaria Bucureşti, in parcul Izvor. Cu nu ştiu câti bani dati de Primarie. Campanie electorala, cineva? Conform unui comunicat, nu!

MTV România a anuntat, joi, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca nu intentioneaza sa intre in campania pentru referendum, deşi a prezentat la sfârşitul saptamânii trecute imagini de la mitingurile lui Traian Basescu. […] Şandru a mentionat ca, „in contextul in care postul respectiv este unul de muzica, patronul MTV, Adrian Anghel, care este, se pare, un prieten sau chiar ruda cu primarul Adriean Videanu, trebuie sa dea explicatii cu privire la aceasta crasa maniplare”.

sursa: media-ad.ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube