testin µtorrent

µtorrent e noua stea pe firmamentul clienţilor bittorrent. e un singur fişier, e mic, consumă puţine resurse. este un vis. sau nu.
lucruri bune ar fi interfaţa uşoară şi customizabilă, resursele consumate, alinierea la standardele bittorrent, peer locator. e destul de ok să îţi ia ochii şi să te facă să îl foloseşti.
la o puricare mai atentă, problemele sunt destule.
la suprafaţă şi pe termen lung, respectarea timpului de announce a trackerului e ok. dar am observat că dacă sunt 3 peers la un torrent şi mai vin încă 2, aceştia nu se conectează imediat. normal ar fi să se întâmple asta, din moment ce eu am anunţat trackerului că exist. nu am avut răbdare să văd după cât timp se conectează, am dat un manual update după 5 minute şi s-a rezolvat. ori, manual update sau bitcomet, tot aia.
desi un addon bun în versiunea recentă, opţiunea „open torrent for seeding” are bube, în sensul că nu înţelege/vrea să treacă la seed fără a avea toate fişierele.
şi probabil cea mai gravă problemă e viteza. nu ştiu ce face sau ce nu face bitcomet, dar prefer sa fac seeding cu 4mb/s în bitcomet decât cu 1mb/s în µtorrent. nu ştiu de ce nu trece de 2mb down şi de 1.5-2mb up. ceea ce e un impediment major.
prefer să rămân la bitcomet, deşi îmi curg ochii după unele din opţiunile µtorrent. oh well, poate se pune rnysmile pe treabă şi rezolvă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Deci, momentan, ramanem la BitComet. Sunt curios daca, dupa ce vor rezolva toate problemele, va mai consuma atat de putine resurse?

  00
 2. ??torrent mai trebuie sa manance putin, dar pe viitor cred ca va deveni un adversar puternic pentru BitComet .

  00
 3. ce faci mane, tradezi? manca-mi-ai bijbojocu

  00
 4. e infect dar vital pt site-urile din afara .ro din pacate :(

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube