Teletech şi Batman

Dacă reclama cu „ăla mic şi negru care respira greu” a fost genială, noua reclamă Leo Burnett pentru Teletech (care umblă pe net de câteva zile) este jenantă, cretină, ieftină şi idioată. Se ia un banc vechi cu ninja. Se adaugă în context lansarea apropiată a filmului Batman Begins. Se aruncă popa peste balcon. OK. Să zicem. Momentan avem un popă judecat pentru „exorcizare”. Avem un banc vechi. Avem un film care nu se ştie dacă va fi bun sau nu. Lipseşte „sloganul” şi bunul simţ. Culcatul pe lauri strică.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. link pentru cine vrea clipul –

  mheh… nu e reclamă proastă, dar pe l??ngă „Laser, frate!” e mic copil. totuşi, parcă prevăd mişcări extatice de mă berbecule!

  00
 2. care e bancul … sa stie si aia mai tineri :)

  00
 3. doi aurolaci arunca un preot dintr-o clopotnitza…Preotul cade jos si moare…Primul aurolac ii spune celuilalt:
  – Tzi-am zis ca e preot iar tu….Batman, Batman

 4. bancu e slab, reclama e mai slaba. care de fapt nu e reclama. ma gandesc ca ar fi putut fi una din variantele pentru reclama de la altex. oricum, aia cu Star Wars e mult mai finutza si mai desteapta. asta este o reclama sa o priceapa tot poporu’. ar merge pentru un televizor marca „Unirea” :)

  00
 5. Dupa parerea mea, e reusit tare, e chiar natural. Dar nu pot spune ca e ceva nou pentru ca am observat ca romanii fac reclame din ce in ce mai bune. Si nu am cuvinte decat de lauda pentru aceste agentii.

  00
 6. jtiti ce? poanta e chiar foarte buna.. toti prietenii mei j`au facut deja un tic verbal ..din expresia ” dar tu nu tu batman batman ” o folosesc in tot felu de situatii de exemplu .. tz`am zis .. k iei 8 da` tu nimic tu batman batman ” sau ” salut eu sunt marian ..la care un coleg ..eu tz`am zis k`i marian da tu nu k`i batman batman ” exeplele continua..

  00
 7. bebelusha.. eu ti`am zis ca`i poanta buna.. da tu nu.. tu Batman Batman ..:)) funny ha? :P :-*

  00
 8. e super clipul! te uiti si te spargi de ras! ce altceva mai conteaza?

  00
 9. Da cealalta reclama tot de la ei dar cu ninja nu o are cineva? Please un mail la ib_marryuss@yahoo.com ca dau o blonda, rece si cu spume la gura. Multzam fain.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile