Tech Talk cu Gizmodo, Cnet şi Wired

Un fragment din SNL de aseară, despre iPhone 5.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Excelent! Probabil ca o sa ajung la varsta la care alti oameni fac Alzheimer (uraste-i! uraste-i!) si nu o sa vad ceva de genul asta facut la noi.
  Totusi, daca e sa comentez serios o chestie de divertisment, iPhonul ala costa niste sute de euro/dolari. Raportat la pret si la basinile de marketing cu care Apple iese la interval, ar trebuie sa fie chiar flawless.

  00
 2. Azi dimineata, la dus, ma gandeam ca “pnm, e greu sa te spelicand temperatura apei e inconstanta”. Si pe urma mi-am adus aminte ca prin Africa n-au ce apa sa bea, prin China nu stiu ce e aia sa aiba baie proprie samd.
  Atat de de multe realitati diferite, si m-am simtit norocos ca traiesc intr-o tara de mana a doua ca Romania in care am un acoperis si apa calda si teava la net si Google Maps pe Xperia arc. Nu ca fraierii cu Apple care au dat o tona de bani pe un jeg de produs incomplet si de calitate proasta.

  00
 3. NOU
  #3

  Roșcata aia e Applegate?

  00
 4. hehe… grele vremuri pentru apple. Un fel de umor scremut, să se râdă lumea că failurile mărului nu au dom’le importanță. Păi dacă nu sunt importante, de ce le mai introduce? Putem trăi fără hărți chipurile, păi fii bărbată Apple și oferă aifonul fără hărți, și nu cu hărți de tot râsul. de ce aș alege un produs când alături pe raft este un produs concurent care are hărți mai bune, carcasă superbă de policarbonat (spre deosebire de aluminiu, care pe lângă că e ieftin e și prost, devine natur la culoare după 2 luni de folosire), battery life mai bun , cameră foto mai bună (gugăliți voi, e plin netu cu teste), ecran mai mare… de ce? Pentru că astea nu sunt importante, nu? Lol. cum ziceam la inceput: greu Apple, greu.

  00
 5. @programare socială: mulțam, știam eu c’o cunosc de undeva!

  00
 6. Foarte tare marketingul celor de la Apple, bijuterii in ceea ce priveste promovarea de produs. Totusi, parerea mea sincera despre elanul exploziv al tehnologiei este ca ne ocupa prea mult timp…

  00
 7. “Lets see, what do americans make?”:-)))

  00
 8. Absolut misto !

  00
 9. Traditional sarcastic dance… :)

  00
 10. Christina APPLEgate =))

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.