tech bash 03

 1. Lavasoft a dat o gherlă, scoţând câteva zile din Ad-Aware detecţia pentru WhenU, o porcărie de malware. Au repus detectarea recent, aşadar, pentru cei care încă mai folosesc Internet Explorer, faceţi update la definţii. Utilizatorii de Firefox dorm liniştiţi.
 2. Anakata de la ThePirateBay.org a mai primit nişte scrisori penale pe care le publică consecvent la secţiunea Legal Threats. Ce mişto e să locuieşti în Suedia.
 3. A apărut The Ring 2 DVD UNRATED, cu 20 de minute în plus faţă de versiunea apărută pe 3 august. Mişto. Bani în plus de la fani. Imi aduce aminte de dvdurile cu LOTR.
 4. Mă uitam pe nights.ro fără treabă şi m-a izbit ceva. Designul e absolut urât. Nu ştiu unde să mă uit mai întâi.
 5. Oricât de mult se va kk kv9 pe el, experimental.ro e furat după k101. Aşa a fost şi va rămâne.
 6. Am găsit un soft mic de dvd-ripping. Ahead DVD Ripper e uşor de setat şi în 4-5 ore transformă dvd în avi. Calitatea este ok, nu se compară însă cu ripurile profesionale. Dar merge pentru chestii rapide.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Folosesc ThepirateBay de ceva timp si am tras de acolo vreo cativa G de date. Ma intreb daca in .ro se aplica legile SUA si cam ce ar putea sa-mi faca daca ar deschide logurile de pe sait si mi-ar vedea IP-ul acolo (in cazul in care TPB ar fi trasa la fund de marile firme anti-piraterie)? Are careva vreo idee? PS: nu incepeti cu povestea BuSyKa ca ala vindea CD-uri si prin Africa, pe cand eu le folosesc dor pentru nevoile proprii ;)

  00
 2. nu se aplica. poti dormi linistit.

 3. 3. Pe cat mi-a placut / m-a socat The Ring pe atat e The Ring 2 de sucks.

  00
 4. De curiozitate, la noi exista macar o lege care sa faca referire la P2P?

  00
 5. crezi ca stie cineva din guvern ce e ala P2P ?

  00
 6. Si ei folosesc un sistem P2P atunci cand iau spaga: spaga din conturile de share ale functionarului public e uploadata, in mare masura,pe serverul din Elvetia al vreunui mare mahar, sef de partid sau baron local :)

  00
 7. delirezi …

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube