Tâmpenii cotidiene: Turcia, Egipt, Cutremure

Situația din Turcia și din Egipt

În Turcia se întâmplă ceva revoluție, și toți agaricii au devenit experți în kemalism și alte asemenea. Văd zilnic relatări și alte minuni, uneori de la fața locului, pentru că e important pentru noi ce se întâmplă acolo. E atât de important încât singurul lucru care ne interesează pe noi, românii, nu e pe nicăieri.

Same bullshit în Egipt: chestii care ne interesează și afectează marginal sunt prezentate oră de oră la jurnale sau pe siteurile de știri. Și nimeni nu se oprește să se întrebe ceva simplu. Nu, nu cum ne afectează pe noi asta, ci cum putem profita de revoltele din Turcia și Egipt. A repornit fabrica de la Cugir, zona aia unde se fac biciclete pe timp de pace? Mută Renault ceva aici din Turcia?

Și așa mai departe… Ah, nu, noi discutăm despre reformele statului turc și impactul lor asupra kurzilor și asupra parcurilor. Analize despre ce făcut Edward Snowden? Nimic!

Cutremurele din lume.

Don’t care. Deloc. Sunt doar știri de umplutură, care nu merită date pe nicăieri.

cutremur

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Ești rău. Toți cei care visează că se vor muta la pensie într-o țară precum Papua Noua Guinee, nu trebuie să știe și ei ce se întâmplă în viitoarea lor țară de reședință?

  00
 2. Hai frate, fii şi tu înţelegător. Cum vrei să stea oamenii să scrie articole şi să le cace mintea subiecte inteligente când e atâââât de uşor să traduci chestii de pe BBC şi Reuters…

  00
 3. bai zoso… esti nebun? vrei sa deschida ochii pwlimea?
  nu… mai bine ii tinem in stare vegetativa. sunt mai usor de manipulat.

  00
 4. tu cu ce vrei sa umple 15 pagini pe format A3? 🙂 sau sa faca trafic pe google? 🙂

  00
 5. te uiti prea mult la tv.

  00
 6. Nu-i chiar așa. Știrile despre Egipt (mai ales) și despre Turcia ar trebui urmărite cu atenție și înțelese. Să se gândească bine românul care vrea revoluție și vrea să dea muie Uniunii Europene că așa a auzit el la A1/2/3.

  00
 7. Daca tot e nashpa domeniul politic in Turcia si in Egipt am o intrabare :
  Cu cat s-au ieftinit vacantele in Antalia sau in Sharm El Sheikh ???

  00
 8. conteaza pentru lumea libera care trebuie sa elibereze popoarele asuprite de extremistii musulmani.la fel cum si noi in 89 ne rugam de americani sa vina sa ne salveze de rusi acum si popoarele acelea trebuie ajutate sa se elibereze de sub fanatici pedofilului Mahomed.Moarte musulmanilor.

  00
 9. pai daca faci o excursie in Egipt si vii mort acasa, poate iti pun aia un voucher cu care urmatoarea excursie o faci mai ieftin. Vouchere platite cu viata, cool, nu ?

  00
 10. @D-Petre: poate s-au ieftinit vacantele dar s-au scumpit asigurarile. Sau nu te mai asigura nimeni acolo, doar MAE te informeaza ca mergi pe barba ta.

  00
 11. Chestia cu Turcia si Egiptul eu o consider interesanta pentru ca acolo se afla niste mase mari de tampiti si ma tot intreb cum naiba pot fi atat de prosti?! Ce sanse sunt sa apara în țări sărace, precum România, mișcări gen Frația Creștină?! Și tot așa 😀

  00
 12. da, sunt tampenii.

  00
 13. bai eu sunt in libya si sunt ok sper sa ma intorc intreg acasa asta in decembrie 😀

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile