Susilo Bambang Yudhoyono complotează cu Sebastian Ghiţă împotriva lui Vîntu

Preşedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhoyono, a semnat decretul prin care Nicolae Popa va fi extrădat, în termen de 30 de zile. (sursa)

Cumva am impresia că nu se va întâmpla nimic, va face 3 sau 5 ani de puşcărie şi maistrul sforar îşi va vedea liniştit de treburile lui…

In alte ştiri din zona justiţiei Dinel Staicu şi-a schimbat numele pentru a putea părăsi România nestingherit, CV Tudor e trimis în judecată, iar avocatul Doru Boştină a fost condamnat pentru fals in acte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  La ei e Bambang, la noi cazul va ajunge Fîsfîss…

  00
 2. urmeaza, la realitatea si antene: basescu vrea sa aresteze vintu fix cind se dau in folosire primele centrale eoliene in romania.

  00
 3. Sentinta e de 15 ani cu executare. Nu fi asa sigur ca va face 3-5 ani. Asta nu e din categoria fratilor Camataru, e „din alta liga” ca sa-l citam pe Chireac. E din liga aia cu Miron Cozma, genul de infractor pe care doar preacinstitul presedinte (Iliescu) il poate face scapat.

  Intrebarea e daca Popa rezista psihic 15 ani intre 4 pereti sau se decide sa vorbeasca despre „amicul” eolian. Macar Vantu a rezistat 5 ani in puscarie in anii ’80 (inchis fiind, coincidenta, pentru … delapidare!)

  A se vedea si sumarul de la filmuletul https://youtube.com/watch?v=dqzvbgrZEZU Mai precis comentariile savuroase ale lui Vantu despre Nicolae Popa de acum 11 ani, din plina era Nastase.

  Si mai precis, minutele 13:34 si 19:30 si 31:25.

  Funny stuff. 😀

  00
 4. La PS ar mai fi aia cu judecatoarea Elena Burlan (eliberatoarea unor medici celebri de corupti) care a schimbat-o pe judecatoarea care l-a prins pe Vantu la ginecolog din cauza ca judeca prea eficient. 🙂

  Aia e perla saptamanii din zona justiei: https://blogary.ro/

  Si ar mai fi si postarea Sorinei Matei de azi.

  00
 5. Bun, jubileaza televiziunile si isi freaca mainile in semn de multumire ca pe langa loop-ul infinit (oana-pepe iri-moni roman ucigas in spania) mai au o stire „fresh” de circulat si reciclat la infinit. Ma duc sa arunc tv-ul pe geam!

  00
 6. Eu cred ca SOV e cel mai inteligent hoţ din România. Şi cică are şi jacuzzi fain… 🙂

  00
 7. Pariu ca Vantu nu va face puscarie, sau daca va face o sa fie iarsi de ochii presei si a poporului …

  00
 8. @Daniel Chirita

  Nu cred ca e cel mai inteligent, poate doar cel mai peltic. Pe aia inteligenti nu prea-i vedem la fata, nici la TV nici in ziare, tocmai d-aia.

  Iar cei FOARTE inteligenti nu apar nici macar in TOP300.

  00
 9. Când eşti hoţ, inteligenţa se cuantifică prin doi factori: câţi bani ai şi dacă ai fost prins sau nu. 😉

  00
 10. PROBLEMA luiVantu e ca aducerea lui Popa poate REDESCHIDE dosarul FNI. un dosar clasat se poate redeschide daca apar noi probe.

  eventualele declaratii ale lui Popa pot fi „noi probe”

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube