Super idee turistică în Brașov: să lăsăm copacii să crească!

Eu înțeleg că Cetățuia e în litigiu de 4 ani și ăaa de la Aro nu vor să renunțe deloc la ea, dar am fost zilele trecute cu niște turiști și am descoperit că au lăsat bălăriile să crească și acu, adio panoramă a orașului. Că era aiurea să poți vedea orașul de sus.

Ce spune ghidul turistic despre Brașov:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Poti face o sesizare pe site-ul Primariei. Raspund la ele destul de rapid si chiar rezolva problemele sesizate.

  00
  • probabil cei ce te voteaza negativ sunt arondati altor primarii sau n-au incercat optiunea unde chiar se raspunde la sesizari.
   Nu se si rezolva cum am astepta noi de fiecare data insa asta e alta discutie.

   00
 2. Ce hotel s-ar putea construi acolo !!!

  00
 3. Sunt fotografii de epoca care prezinta cum arata zona in secolul 19,inceput de secol 20.Chiar si comunistii au reusit sa faca un restaurant medieval,erau si ceva spectacole,era cofetarie…acum va urma airbnb,in blocurile de 7 etaje construite pe dealul cetatii.
  Pentru cei ce nu stiu,pe vremuri cetatea a fost inchisoare politica,iar in blocurile din fata,de 4 etaje,ascunse,cu garaj,stateau exclusiv securistii.
  Coliban o sa o arda in continuare pe facebook,aro palace e o firma de turism continuatoare a turismului securisto comunist.

  00
  • am avut „ocazia” sa intru in cateva apartamente din acele blocuri si pot confirma: nu seamana cu blocurile de jos din cartierele dormitor. Chiar deloc!

   00
  • Apartamente ce nu viseaza it-istii de azi in favelele numite ansambluri rezidentiale,la pulime,in tractoru sau pe carpatilor:decomadate,zona buna,vecini ok garantati,priveliste.cand prindeai asa zona la recensamant,ziceai aleluia si iti dadeai seama ce insemna egalitatea comunista.

   00
  • Cica „stateau” , pai si acum tot securisti si pui de securisti stau acolo. Daca am fi pe vremea sodoma si gomora ar da o ploaie cu napalm fix pe ele.

   00
 4. Poate n-ați văzut ștevia de prin parcurile constănțene, ce frunze și coloane de semințe au. Sau poate voit le-a lăsat Moș Teacă să crească, fiind mai ieftin ca întreținerea toaletelor ecologice…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube