Dovadă că şi subiectele decente pot fi manelizate de ziarişti imbecili! CLICK AICI!

De Radu Racu am mai scris, e un tâmpiţel de la Ziarul Financiar. Iar articolul pe care l-a tradus de pe Mashable n-are nici în clin, nici în mânecă cu titlul. Mai tâmpiţel decât el sunt idioţii de pe twitter care îmi dădeau link, gen “ia uite bă, prostule, ce fac ăia de afară, tu de ce nu faci asta cu o piaţă de 100 ori mai mică şi încăpăţânată, prostule”. Pentru că…pitong.

new-media-radu-racuŞi de ăia de la TOTB am mai scris, dar ştirile de genul ăsta văd peste tot. Iată un prototip de aparat foto DSLR, descoperit într-o peşteră, alături de nişte oase de dinozaur! Oare dinozaurii făceau poze pe celuloid? Oare cum schimbau obiectivele? Iată o poză din 1921 cu primul iPad. Au copiat Apple fără să ştie tăbliţele lui Moise? CLICK AICI!

new-media-totb

Pageview journalism, nene!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. la British M. sunt niste tablite cuneiforme in lut. Dimensiunile sunt surprinzator de asemanatoare cu telefoanele mobile si tabletele. Parca sunt facute sa le ti in mana si sa citesti de pe ele…

  00
 2. Imi place faptul ca ala e „blogger” dar are 7 angajati care scriu pe „blog”

  aia nu mai e blogging cam de multisor. e un ziar online cu acte in regula.
  articol de kkt oricum.. traducerea e si mai de kkt..

  00
 3. Tu cel care citesti asta la ce te gandesti? Da stiu deja te gandesti la acelasi lucru ca si mine.Cine a scris asta e un dobitoc.Stiu ca sunt.Dar si tu imi copiezi ideile.Asta nu te face mai bun decat mine.
  Acuma pe bune am de cateva luni bune un kindle.Si observ ca seamana foarte tare cu dispozitivul prezentat acum 80 de ani.De fapt e perfect identic.Oare husa de la readerul meu se potriveste si la ala vechi sau trebuie un pic mai mare? Si daca Apple demonstreaza ca ei au fost primii cat va trebuii sa plateasca Moise pentru ca a copiat iPadu-ul cu tablitele lui.

  00
 4. 9 Ce a fost va mai fi, şi ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare.
  10 Dacă este vreun lucru despre care s-ar putea spune: „Iată ceva nou!”, demult lucrul acela era şi în veacurile dinaintea noastră.
  11 Nimeni nu-şi mai aduce aminte de ce a fost mai înainte; şi ce va mai fi, ce se va întâmpla mai pe urmă, nu va lăsa nicio urmă de aducere aminte la cei ce vor trăi mai târziu.

  Jesus !

  00
 5. De ce te miri. Am auzit ca Grigorie Cartianu cerea poze reale cu dinouzauri si sfinti la Adevarul. Nu desene sau icoane cum pune toata lumea…

  00
 6. @Andrei Ioniță: amuzant este ca majoritatea comentatorilor au citit doar titlul care, tebuie sa recunoastem, n-are nici o legatura cu articolul

  00
 7. jurnalistii din romania lasa mult de dorit…

  00
 8. Cine se mai face, astăzi, ziarist? Cine nu știe matematică și, în general, cine nu se prea pricepe la nimic. Se face ziarist ca să se priceapă la toate. Desigur, există excepții, dar puține.

  00
 9. Pai nu e asta in Romania? Scri in titlu o aberatie ca sa intre omul si dupa te plangi ca cititorul iti baga penisul pe gat si da cu lichide in familia ta… Incep sa cred ca mai e extrem de mult pana sa se schimbe ceva.

  00
 10. Omu’ intra, pierde timp tot incercand sa gasesca legatura cu titlul si totul se contorizeaza ca si timp petrecut pe articol, pe site etc. chestie care se regaseste in tarifele pentru publicitate pe care le practica aceste ziare serioase :)

  00
 11. „jurnalistii” din romania fac practica la Antena 3, sunt aia platiti cu biscuiti pe care ii intreaba Mircea Badea daca au auzit de Michael Jordan

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube