TopBlogZosoblack

Studenţii, salvarea noastra

Conform surselor noastre, directorul general al Antenei 1 si omul care supravegheaza business-ul gspTV, Dan Matiescu, ar fi spus intr-o discutie purtata cu Radu Naum si Cristian Zagaradniuc (redactor sef adjunct) ca in cazul unui exod masiv de oameni, se pot angaja fara probleme studenti.

“Publicul nu va sesiza cu usurinta diferente calitative in programele postului”.

Ultima fraza face toti banii. De aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Da, are dreptate, publicul nu sesizeaza diferentele calitative. Nu sesizeaza de multe ori nici la publicatiile “premium” / de business, daramite la tzatze, barfe si “sport”. Asta e explicatia pentru care raman in piata o tona de publicatii / tv / radio / orice alte media cu content care nu valoreaza nici doua parale.

  00
 2. Normal ca studentii sunt salvarea, pentru ca astia nu au pretentii salariale asa mari, in plus pe unii ii poate lua in perioade de proba, profita de ei si dupa aia ii da afara. Deci e exact ce fac companiile mari, se orienteaza spre zonele unde forta de munca e ieftina.

  00
 3. Pai mi se pare normal ! E o decizie de business
  Cand vezi de exemplu o Dragoteasca sau alti ca ea , de la realitatea ..care iau o gramada de bani ..si pentru ce ?? Cu ce au ajutat institutia respectiva ..e pe pierderi de la infintare,adica de vreo 8 ani daca nu si mai mult
  Si apropo ..Intact in general ia studenti pt ca sa-i formeze , sa-i creasca .asta nu e o noutate au dat si comunicate in acest sens !!

  00
 4. NOU
  #4

  Las’ ca unii studenti scriu articole mult mai bune decat “rodatii” de la ziare..

  00
 5. Ce afurisiti sunt astia. Cand ne rugam de ei sa ne primeasca in practica, sa invatam si noi una-alta, nu vor nici de-ai dracu. Acum ca vor sa reduca din cheltuieli, angajeaza studenti. Eu sunt studenta la jurnalism la Spiru. Si sunt una din aia 5% care vrea sa invete cat mai mult, cat mai repede.
  Intr-o fantezie de-a lor, acum as face : EU, EU, EU! PICK ME! PICK ME!

  NOT.

  Pt ca dupa o luna, doua, trei, s-ar zgarci si la aia cativa lei, si ar angaja alti studenti. se mai gasesc. Nu?

  00
 6. Ce tare..vreau si eu…sa ma trezesc ca sunt jurnalist! pick me pick me!

  00
 7. Pe de o parte e bine ca studentii cu potential vor face ceva banuti (prind bine la camin), pe de alta parte e nashpa ca pot fi schimbati ca perechile de ciorapi din ratiuni financiare, desigur…

  00
 8. Din cate vad eu, in sursa, nu specifica ce fel de studenti. Poate se gandesc sa angajeze studenti la Politehnica sau pitzipoance de la drept.
  Lasand gluma la o parte, este sansa lor sa scrie ceva in CV. Castiga si ei ceva de pe urma crizei.

  00
 9. da cei care au comentat pana acun au perfecta dreptate si eu sunt la jurnalism la univ din bucuresti si incerd de cand am inceput fecultatea asta sa ma integrez undeva … caut caut caut.. dar nu e nim sigur fac cursuri in speranta ca pe acolo pe unde particip cineva sa si mai aminteasca si de mine nu sa fiu doar un nume pe hartie la rubrica de achitare integrala a taxei de participare… asta si inca multe alte subiecte le putem dezbate pe mess la id radu.carstea

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.