Un strop de iubire…pe Instagram

Vă semnalez o a doua campanie pe Instagram, făcută de Aqua Carpatica (Jean Valvis, vinurile Sâmburești, foarte bune, conservanți puțini). Oamenii de acolo vor să adune sub hashtagul #stropdeiubire cât mai multe poze pe tema iubirii care să conțină și o sticlă de Aqua Carpatica.

Concursul are loc in perioada 14 – 24 februarie (Valentine’s Day – Dragobete), iar trei norocoși vor câștiga trei premii: Premiul I – un Samsung Galaxy S3 pentru cea mai frumoasa fotografie, premiul doi – apa (cu dragoste) pentru 6 luni si premiul 3 – apa pentru 2 luni.

Poza mea pentru concurs va fi asta. Aproape că-mi pare rău că în toamnă va trebui să renunț la el. Am petrecut atât de multe momente frumoase împreună…

love7

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. „cât mai multe poze pe tema iubirii care să conțină și o sticlă de Aqua Carpatica” adica in poza in care se consuma iubirea sa apara din neant o sticla de a lor? Sau orice poza care e „iubire” merge?

  00
 2. frumoasa poza (sorry, nu a ta, ci asta, din postare).

  :)

  00
 3. sau de fapt, adevarul e altul, ca marketau apa fara nitrati, dar nu era apa plata fara nitrati, ci cea minerala

 4. Astia nu-s aia care le-a interzis CNA-ul reclama pe TV pe motiv ca minteau ca au cel mai scazut nivel de nitrati dintre alte ape minerale cand cel putin alte sase branduri au un conţinut la fel sau mai mic de nitrati?

  00
 5. Pai si-n poza ta cu renoul unde e sticla de apa carpatica

  00
 6. @manole:
  NU, ei de fapt ziceau ca au 0 mg de nitrati si marketau apa fara nitrati….si aveau jumatate de dreptate: apa are 0,8 mg. Acuma o virgula sa stea in calea ideilor geniale ale departamentului de marketing

  00
 7. Octi – Sa stii ca e mai simplu decat crezi sa faci o poza cu o sticla pe fundal. Dintre cele care au aparut pana acum, nu pare nimic fortat si sunt chiar reusite https://www.facebook.com/aqua.carpatica/app_267091300008193

  Manole – Pentru ca in Romania apa minerala inseamna apa cu bule, i s-a zis „apa minerala” si in spot. De fapt, trebuia facuta diferenta intre minerala carbogazoasa (care are 0 mg/l/l) si minerala plata (care are 0.8 mg/l). Spotul nu este mincinos ca mesaj, a fost creat ca sa inteleaga tot romanul.
  Dintre „alte 6 branduri” nu exista niciunul cu aceste valori pe nitrati, pe oricare dintre ape – plate sau carbogazoase – pe testate.

  00
 8. @Claudia: Spotul nu este mincinos, doar inselator.

  00
 9. Io m-am despărțit de el (Megane) după ce-l luase canceru’ la injectoare în aprilie trecut. Îi duc doru’, dar doar pentru consum. Neamțu’ pe care-l conduc acu’ e cam bețivan…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube