Încă nu s-a strigat "campanie"?!

O firmă din eMAG Marketplace greșește prețul unui laptop azi noapte, de la 6.000 lei la 50 lei, se fac câteva (zeci de) comenzi.

Trec niște ore. Pe forumul de jegoși ciorditori Reddit se discută chestii. Și totuși, niciodată nu se latră că e campanie. Când Orange a greșit un preț și am publicat eu primul, era campanie. Sigur sigur. Acum, când unul de-al lor a descoperit asta, nu e.

Și e mai amuzant cu cât puținii la minte lucrează prin IT destul de mulți, sunt familiarizați cu greșelile care pot produce daune, dar nu îi duce capul să gândească. Hai că se poate, băieți! Repetați după mine: CAM PA NI E! CAM PA NI E! Nu fiți proști! Nu vă lăsați manipulați! CAM PA NI E!

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

72 comentarii

 1. Cred că marea diferență este că Reddit este o platformă /companie străină iar tu ești un român ce trăiește din online.

  Comentatorul de pe Reddit nu câștigă nimic dacă postează, tu ca blogger ai postări sponsorizate din care câștigi bani.

  00
  • ți-am aprobat comentariul ca să nu râd doar eu de imbecilitatea spusă.

  • Stai că nu înțeleg, tu sugerezi că cel care a pus link-ul pe Reddit într-o zi de joi la ora 6 dimineața este angajat eMag sau al companiei care vindea în Marketplace ? Atunci de ce eMag nu a anulat comenzile sau de ce vânzătorul s-a retras din Marketplace ?

   00
  • Totul in ziua de azi e automatizat si daca nu sunt multe comenzi si produsul e pe stoc ai o sansa buna sa-l primesti. Daca se inregistreaza sute/mii de comenzi sansa e spre 0.

   00
  • A, si inca ceva. Regula de aur in aceste cazuri e sa nu faci valuri si sa mergi pe burta pana primesti comanda. O data ce ai primit-o nu-ti mai poate lua inapoi ce ai primit.

   00
  • vlad, e un iureș în capul tău, dar 44 prieteni ti-au dat like, deci hai să le dăm muie și lor, nu doar ție.

   1. „marea diferență este că Reddit este o platformă /companie străină iar tu ești un român ce trăiește din online”
   2. reddit trăiește din apă? sau tot din online? exact.

   3. comentatorul de reddit nu câștigă nimic, dar reddit afișează reclame. utilizatorii reddit fură de pe net chestii și le pun pe reddit, ca să nu cumva să câștige creatorii ceva de urma lor. cu vasile de pe utopiabalcanică fac asta frecvent.

   4. dacă eu scriu „orange a vândut telefoane cu preț greșit” și muiștii jegoși ciorditori de pe reddit latră că e campanie sau mișcare de marketing, ai putea găsi o logică în postarea mea? de ce ar scrie cineva despre o campanie care nu mai are loc? ca să ce? oamenii pot intra toată ziua și vedea prețurile normale, ce rost are sa afle de prețurile care au fost, dar nu mai sunt?

   5. contrar a ce cred muiștii jegoși ciorditori de pe reddit, magazinele online (emag, orange, oricare) nu trăiesc din afișări.

   6. contrar a ce cred muiștii jegoși ciorditori de pe reddit, dacă un om află de pe un site/blog de un preț extraordinar și intră pe magazinul online și nu-l găsește, el nu cumpără nimic.

   7. ” tu sugerezi că cel care a pus link-ul pe Reddit într-o zi de joi la ora 6 dimineața este angajat eMag sau al companiei care vindea în Marketplace ”
    cine a zis ceva de așa ceva?

   8. „Atunci de ce eMag nu a anulat comenzile sau de ce vânzătorul s-a retras din Marketplace ?”
    cine a zis ceva de așa ceva?

  • Ce te-ai incordat asa patroane?

   00
  • scrie în articol de ce.

  • Deci ciordacii de pe reddit nu sunt nici măcar hoți de tip PSD, să fure pentru ei, sunt hoți de-ăia proști, care fură pentru acționarii companiei americane.

   Până și prostia are nivele, iar ăsta e 9000+.

  • ca să citez un căcat de acolo, vasile are adresa site-ului pe poză, practic n-am furat nimic, cine vrea, poate să intre pe site. noi doar îi facem o copie de siguranță. cu link către siteul nostru. nu către el. el e prost. și e român de-al nostru, deci clar nu merită vizitatori. acționarul american da.

  • Faptul că un gigel pune pe IG, FB sau Reddit o poză a lui Vasile nu înseamnă că Utopia Balcanică a pierdut din vizitatori. Din contra, poate unii din cei 95.000 de utilizatori Reddit vor deveni fanii lui Vasile.

   Nu cred că există om pe lumea asta care zice că azi nu intră pe Utopia Balcanică pentru că deja a văzut postarea pe alt site.

   00
  • nu. nu așa funcționează. dacă tu primești gratis de mâncare de la mcdonalds, te-ai mai duce să cumperi? nu. așa și acolo. jegurile fură imaginile lui (fură și alte chestii, dar el e cel mai bun exemplu), le urcă pe i.redd.it și aia e. ah, dar are site-ul scris pe imagine, cine vrea intră. nu. dă link către postul lui, jegule, nu îi fura munca omului.
   nu mai zic că vasile nu are reclame pe site, dar reddit are.
   cum zice eftimie, hoți și muiști.

  • Wow, asta este de fapt gândirea multora din România: de ce să câștige cineva care munceșe la un site (da, muncește, sunt multe websiteuri cu mult mai puțini cititori unde lucrează redacții întregi, oameni care primesc salariu asigurări etc). De ce?
   Dar nu sunt probleme să câștige o mare companie care valorează miliarde (unul dintre cofondatori a devenit milionar peste noapte când a vândut partea lui, Alexis Ohanian, care s-a însurat cu Serena Williams). Și nu au probleme nici să contribuie la prosperitatea unor miliardari de peste ocean, furând poze, informații, uneori de pe siteurile la care muncește un singur om. Nu, că nu este furt atâta timp cât ei nu fac bani din asta. Câștig există: nevoia de a primi aprecieri pe ceva furat pe care nu l-au creat etc. Nu vorbesc aici despre cei care contribuie cu informații proprii, însă goana unora de a aduna un statut de contribuabil mai răsărit cu conținut furat este tot o goană după afirmare. Chiar fără bani. Aaaa, dorești să ajuți? Dă link! Share etc. Ajuți și pe unul care are nevoie de informație și pe cel de la care o ai. Orice nu îți aparține este furt, dacă este asumat și se întâmplă pe scară largă. Dar să lăsăm asta deoparte.
   Ce mă uimește este faptul că unii se simt în legitimitate să facă asta pentru că Reddit este ”gratuit” și bloggerii căștigă bani. Dar informația tot gratis este. Halucinant!!!

   00
  • de ce să câștige cineva care munceșe la un site

   pentru că ei sunt, de obicei, sclavi pe undeva. și ideea că sunt unii care nu sunt sclavi ca ei îi scoate din minți.

   Dar informația tot gratis este. Halucinant!!!

   culmea e că mulți dintre roditorii inițiali sunt calculatoriști, ar trebui să aibă un pic mai multă minte. dar, surpriză, nu.

  • @dodoi Sunt sanse mici sa primesti comanda. Poate fi anulata usor de reseller pe motivul „lipsa stoc”. Ramane sa ii dai in judecata si sa vezi daca castigi…

   00
  • Atunci hai să blocăm Reddit, Facebook și Instagram, să poți posta doar dacă este creație proprie, nu ești creator de conținut atunci nu poți posta pe Rețelele de Socializare.

   Sau mai bine, hai să le boicotăm și să ne închidem conturile în semn de protest.

   PS: Vali, este un bug la afișarea upvot-urilor, primul comentariu avea vreo 60 de voturi, acum afișează vreo 30.

   00
  • Atunci hai să blocăm Reddit, Facebook și Instagram, să poți posta doar dacă este creație proprie, nu ești creator de conținut atunci nu poți posta pe Rețelele de Socializare.

   hai să nu mai furăm munca altora, ce zici? mai ales dacă ea e disponibilă online. hai să dăm link către blogul lui vasile când ne place ceva de la el, și nu să îi furăm pozele.

   PS: Vali, este un bug la afișarea upvot-urilor, primul comentariu avea vreo 60 de voturi, acum afișează vreo 30.

   tu știi că eu văd refferalurile de la grupul vostru care vine să upvote aici, da?

   altfel, rămâne cum a zis eftimie: voi furați pe gratis românul în beneficiul acționarului american. sper că sunteți mândri de voi.

  • Vlad, conținut este și când îți exprimi gândurile oriunde în spațiul public. Atunci când postezi un clip realizat de tine, sau dai share la un clip , informație. În general când postezi orice făcut/gândit de tine. În rest să iei ce a făcut altul să îl copiezi și să îl pui ca și cum tu ai gândit/creat, este furt

   00
  • „Faptul că un gigel pune pe IG, FB sau Reddit o poză a lui Vasile nu înseamnă că Utopia Balcanică a pierdut din vizitatori. Din contra, poate unii din cei 95.000 de utilizatori Reddit vor deveni fanii lui Vasile”.

   Da băi, dar tu ești un hoț ordinar și eu sunt ăla care i-a oferit un job lui Vasile ca să poată el să facă gratis muncă pentru tine, jeg împuțit. Și târfe ca tine și neamul tău întâlnesc toată ziua, sunteți #muepsd și #antipenali, javrelelor ordinare, fără să știți că furtul ăla pe care-l faceți voi e tot penal, și dacă n-ar fi justiția asta de rahat pe care o apărați în stradă, ați lua toți în 6 luni și 3 ani închisoare pentru că i-ați făcut reclamă fără să întrebați.

   Și tu, și alte târfe ca mă-ta și prietenii tăi, care-l iubiți pe internet, n-ați fi în stare să riscați jobul vostru călduț ca să vă dea conținut de lăudat pe internet, rodditorii p*lii. Ești un gândac imbecil care ar trebui să se roage la Dumnezeu sau la ce idol aveți voi ateii, să nu treacă unul ca mine de partea cealaltă să vă caute și să vă bage în pușcării unde vă e locul, lichelelor.

   Libertatea ta, scârnăvie, depinde de indulgența mea și a altora ca mine față de păcatele tale, că legile din România, votate de ăia care nu erau pesediști, spun că ar trebui să faci pușcărie pentru furt.

  • Haha, comentariile sunt deliciul acestui blog.
   Sincer, eu îl înțeleg și pe Vlad dar și pe Eftimie și vă explic de ce. Prima carte din Game of Thrones am luat-o de pe torrent, mi-a plăcut atât de mult că am cumpărat toată colecția de la vremea respectivă, de pe Amazon din State că nu se găsea la noi, am plătit și TVA 21% și VAT vreo 8%. Asta era pe vremea când încă nu apăruse filmul la HBO.

   Eu sunt de acord să momești publicul pe rețetele de socializare, dacă produci content de calitate atunci vei câștiga fani care îți vor urmări pagina sau site-ul. Asta chiar daca șefii Facebook sau Reddit sunt milionari, altfel cum să îți faci un public fidel ?

   Un alt exemplu sunt cei de la ComicMarunt care își publică singuri emisiunile TV pe YouTube pentru că oricum apăreau online și dura până erau date jos.

   00
  • george, uite despre ce vorbim https://www.reddit.com/r/Romania/comments/beirsq/coa_via_utopiabalcanic%C4%83/

   de ce ai mai intra pe site dacă fiecare imagine e copiată fidel pe reddit?
   aici e un caz excepțional, ca au dat link direct către imagine, dar de obicei o furau și o puneau pe i.redd.it.

  • Acum serios, tu intri pe site-ul Utopia Balcanică in fiecare zi ca pe un site de știri, dai refresh să vezi dacă s-a publicat ceva ? Eu îl urmăresc pe Facebook, dacă îmi place ce postează dau Like, dacă nu, trec mai departe.

   In locul lui Vasile mi-aș face cont pe toate site-urile IG, Imgur, Reddit, Pinterest, Tumblr și aș publica singur lucrările cu un comentariu: Dacă vă place ce postez intrați și pe site pentru a vizualiza și alte lucrări.
   Dacă nu îți faci reclamă singur, ajungi ca site-ul Fulgerica sau Bancosul.

   00
  • In locul lui Vasile mi-aș face cont pe toate site-urile IG, Imgur, Reddit, Pinterest, Tumblr și aș publica singur lucrările cu un comentariu: Dacă vă place ce postez intrați și pe site pentru a vizualiza și alte lucrări.

   vă muncesc pe gratis, dacă vreți, angajați-mă.
   cam așa se traduce ce ai zis tu. și e complet stupid. cum ziceam, linkul către site e singurul care face treabă, publicarea lucrărilor sub altă formă nu. cum ar fi să public articolele de pe blog pe facebook și să zic „daca vreți, intrați și citiți, că eu așa fac bani, nu de aici, ci de la mine de pe blog”? cine ar mai intra daca ar avea acolo totul deja? tu nu gândești deloc?

  • o lună mai târziu, redditorii s-au întors la ciordeală https://www.reddit.com/r/Romania/comments/bouudt/dracarys_cu_de_toate/

 2. Acum depinde… poate sa fi fost o greseala ca se intampla. Oricum nu cred ca se asteapta nimeni sa cumperre un laptop cu 50 de lei. Peste ocean uneori, depinde de companie, poti chiar primii ce ai comandat, daca ai fost de buna credinta si ai comandat o bucata sau poti primii un discount. Mi s-a intamplat si mie cu un laptop Lenovo de gaming si am primit un discount $100. Unii din Quebec unde legea scrie ca trebuie onorata comanda au dat in judecata pe cei de la Lenovo si chiar au castigat. Mai ramanea sa identifice conturile bancare si sa-i execute. Nu stiu ce au mai facut.

  00
 3. Asa isi dau unii oameni demisia, cu multumiri pentru patroni.

  00
 4. Am comandat si eu atunci, comanda a ramas asa: https://imgur.com/aWwrcy8.png

  00
  • Tu ai comandat 2 laptopuri ? Nu ți-e un pic rușine ? cum spune Alex mai jos. De asta nu avem autostrăzi și Uber civilizat.

   00
  • voiam 5 da am zis ca-i exagerat

   00
  • Un exemplu de român pur, nicidecum să-ți treacă prin cap să întrebi customer support dacă e prețul pe bune sau e o eroare. Dacă ar fi fost în defavoarea ta întrebai lejer sau săreai în sus că încearcă să te țepuiască.

   00
  • Eu am comandat doar pentru ca eram curios ce o sa se intample. Nu ma astept in niciun caz sa primesc laptop-urile si n-o sa comentez cu ceva daca anuleaza comanda.

   00
 5. Tocmai ce am primit mesaj de la emag ca produsul a fost predat firmei de curierat. Asta da cadou de iepuraș.
  Mulțumim Vali și comunității, nu degeaba comentez aici de 5 ani de zile.

  Eu unul chiar ma pregăteam sa scriu reclamația la ANPC și OPC.

  00
  • cand il primesti posteaza o poza ca sa te credem

   00
  • si poza sa aiba si prima pagina dintr-un ziar de azi

   00
  • si factura

   00
  • Și numărul de la pantofi. Apropo, ce laptop era ? Eu chiar vreau sa cumpăr unul de sărbători.

   00
  • eu am primit telefon de la emag ca mi se anuleaza comanda ca nu se poate onora + voucher de 100 lei si banii inapoi pe card.

   la 2 minute dupa am primit mail-ul oficial (mai jos) plus voucher 100 lei. nu inteleg cum de tu ai primit sms ca se livreaza comanda? poti pune te rog sms-ul/print screen aici?

   00
  • mai jos aici:))

   „Salutare,

   Oricat ne-ar placea sa-ti dam vesti bune si in ciuda eforturilor noastre de a onora comanda/comenzile plasata/e in data de 17.04.2019 la partenerul Kshop, te informam ca am fost nevoiti sa o/le anulam.

   Stim ca sunt putine lucrurile cu care ne-am putea revansa pentru aceasta situatie, totusi vrem sa-ti oferim un voucher in valoare de 100 ron pe care sa-l utilizezi la cumparaturi pe emag.ro.
   Gestul nostru este unul mic, dar speram sa te poti bucura de el.

   Voucherul si detaliile despre acesta vor fi trimise in cursul acestei zile de catre echipa eMAG pe adresa ta de e-mail.

   Daca ai platit cu card online, stai fara griji, banii vor ajunge inapoi la tine in contul din care ai facut plata.

   Ganduri bune,”

   00
  • @florin Treaba cu reclamatia la ANPC si OPC mi-a facut greata. Banuiesc ca faci parte din categoria paraciosul clasei. Sau genul: cand e buba la altii esti tare vocal, cand ti se intampla tie te faci mic si gasesti motive. Iti doresc sa devii patron asa cum visezi si sa te caute institutiile sa-ti arda amenzi de la toti reclamangii. Inteleg sa te duci sa faci reclamatii daca cineva in mod voit vrea sa te insele nu cand greseste involutar

   00
  • @Mihai cum faci diferenta dintre emag care face o greseala si magazinul meu care face asta intentionat pentru a castiga vizibilitate? Este responsabilitatea conducerii sa se asigure ca nu se fac greseli. Nu e moral ceea ce voia sa faca @florin dar este dreptul lui sa faca plangeri si reclamatii atunci cand se considera neindreptatit.
   In cel mai rau caz platesc amenda, cresc preturile cu 1% si mergem mai departe. Ca ajungem sa platim cu totii pentru greseala sau lacomia unui individ e alta poveste.

   00
  • Așa iti dai seama care-s cacati: a greșit unul pe undeva, hai să-l îngropam.
   Aș bate la voi cum bate armata rusă.
   Țară de cacati.
   Apropo, bă pulă, exact ce scriai la OPC, fmm, că nu ai primit un laptop cu 50 de lei?

   00
 6. Am si eu o intrebare pentru cei ce se imbulzesc sa plaseze comenzi cand vad astfel de situatii: nu va e un pic rusine? Va bucurati de greseala unui om, si sperati sa aveti un castig pe cheltuiala lui proprie. Si apoi mai sunteti si suparati ca vai, nu vor sa onoreze comenzile, facem reclamatie la opc, guvern, cedo. Cu ce sunteti mai buni decat bisnitarii pe care ii injurati sau taximetristii cu „50 de lei e bine boss?”

  00
  • Nu știu de ce dar am impresia că tu postezi de la muncă unde nu ești plătit să stai pe blog-uri. Dar da, ai dreptate, suntem o nație de taximetriști care ne dăm cu părerea despre orice.

   00
  • e la muncă, și postează în pauza legală de 10 minute la oră.
   sugi pula.

   00
  • Nu am prins niciodata o „oferta” de genul, dar daca as vedea, as cumpara fara sa imi fie rusine!! Daca a fost o greseala f bine, banii inapoi si asta este. Dar sa certi pe cineva pt ca a vazut o oportunitate sa cumpere ceva mai ieftin, este o prostie si o dovada de gandire limitata. Si da, sunt de acord ca cei care ameninta cu reclamatii sunt niste piscotari idioti.

   00
 7. Ai incercat tu ceva ca sa te simti mai bine cu propria persoana, aratand cu degetul: “da, dar ia uite-l si pe ala, si ala face, eu de ce sa nu fac”. Doar ca nu. Postez fix din propria locuinta, de pe propriul pc, folosind internetul platit de mine.

  00
  • Bravo, mare realizare.
   O vorba din popor zice „daca esti prost, platesti”.
   Daca angajezi puleti pde 1500 salariu, platestem patronule.

   00
 8. Suntem niste scarbe ipocrite. „Pregatiti reclamatiile”, „Romania vrea autostrazi!!!”

  00
 9. Pentru astia care plang de mila emagului, reversul medaliei, tot la cald:

  Comandat produs x, de pe pagina de produs x cu descriere si specificatii de produs x, primit produs y – inferior.

  Am facut reclamatie/ ramburs/ returnare/ alea alea si voi primi banii. Da cacanaru de seller nu a bifat „deschidere colet” sa stiu pe loc de muiala, emag a pasat responsabilitatea in carca vanzatorului si o arde ca intermediarul, da e corect?

  Ca nu am intrat la gigelsrl.ro, am intrat pe emag. Mai departe mail ca produsul din favorites a intrat la promotie nu am primit de la gigelsrl.ro am primit de „la Ana – Help Specialist la eMAG.” care zicea ca „Ma bucur ca ai gasit la eMAG ce ai nevoie.” Si acum cine tine pagina cu specificatii gresite desi a fost atentionat, nu tot emag?

  Cine e responsabil pentru informatiile de pe site? Fraierul care cumpara?

  Pana una revin la mantra mea „hai cu ramburs”.

  00
  • Si ana help specialist la emag poate fi pfa nu neaparat angajat emag…

   00
  • @verdenpom sau „ana” poate fi un modul(neslefuit) de trimitere automata de emailuri cand produsul de care esti interesat intra la „oferta”

   pe de alta parte daca „ana” sau „alexandru” si cati or mai fi e un angajat real… o fi din ala mai special, pt ca eu am primit emailuri de genu dupa ce am achizitionat produsul, recomandandu-mi fix produsul deja achizitionat.

   00
 10. Din backside ul emag marketplace:
  Orice produs are 4 preturi: preț minim, preț actual, preț maxim, preț special. De regulă, noi setam preț minim ca fiind achiziție + taxe emag + 1%. Prețul afișat este preț actual. Dacă tu vrei (automat sau manual) să scazi prețul actual sub prețul minim, primești eroare. Trebuie să modifici prima data prețul minim, apoi prețul actual. Asta-i una.

  Dacă produsul tău are o scădere mai mare de 20-30% emag îți dezactivează automat produsul. Trebuie să intrii in secțiunea „produse invalide” și să le reactivezi manual, câte 100 de produse odată (sau 500, nu mai știu exact).

  Pe scurt, ca să vinzi un laptop cu 20 de lei, trebuie să parcurgi 3 pași.

  00
  • Problema este ca firma Kshop a avut 2 laptop-uri ieri dimineața, un ASUS si un HP la preturi de sub 50 RON. Deci nu este o simplă greșeală. Plus ca produsul era in categorie laptop, de ce categoriile nu au un preț minim ?

   Îmi place ca acest site este plin de oameni onești care fac doar ce este corect in viață și nu se revoltă când eMag refuză repararea unui produs deși a fost folosit corect, sau când un produs apare redus de la un preț umflat la greu deși legea interzice asta. Citiți cum Groparu a cumpărat cu 500 Ron o mașinuță de jucărie care era 44 EUR, îi săltase prețul și apoi îi făcea reclamă că e reducere 40%.

   În Marketplace sunt 16.000 magazine partenere cu 4 mil. produse, eMag câștigă bani dar nu își asuma riscuri si nu are nicio responsabilitate

   00
  • De la 44 de euro la 100 de euro e nesimțire.
   De la 1500 de euro la 10 euro, e o greșeală.
   În plus, mai e chestia de bun simț: există laptopuri cu i7 care costă 10 euro?
   Cât despre fluctuația prețurilor, știți că există termen de retur gratuit, de 30 de zile, da?
   Eu folosesc asta: cumpăr, apoi setez produsul să fie „favorit”, și îl țin în cutie o lună. Sau nu.
   Chiar azi am returnat o pereche de adidasi, pentru că au apărut mai ieftini tot la emag: am comandat, am primit cutia, am atașat factura de acum două săptămâni, am returnat.
   Am folosit un drept legal.
   Apropo, zoso, unde pot scrie povestea asta încât să o citească un mahăr de la emag? Era faza la carrefour: „dacă găsești msi ieftin, plătim diferența”
   Am întrebat ce se întâmplă cu bascheții returnați: se duc în depozit, se cosmetizeaza, intră înapoi în magazin.
   Lu’ emag nu i-ar conveni să facă o duda mai simplă pentru demenți ca mine, care urmăresc prețul în perioada legală? Cumva să simplifice/elimine procesul de retur? „Bine, boss, ai văzut că am redus și mai mult: completează o cerere online și-ti băgăm diferența in contul tău de emag.” Sau se bazează pe faptul că sunt puțini tâmpiți ca mine?

   00
  • Pot sa intreb cat e „taxe la emag”?

   00
  • 20 sau 25% parcă.

  • @Ccd comisionul emag diferă de la categorie la categorie. În cazul categoriei laptop, comisionul ne-negociat este de 9%. Unele categorii au comision până la 25%

   00
  • @ Florin: Mai am una cu un reseller emag care pusese preț de 7 lei la o budă cu bideu de 9000, distracția care a urmat merită povestită.
   Urmează în curând 🙂

   00
  • Aici te contrazic, din pacate „pret invalid” nu functioneaza de fiecare data, probabil mai sunt ceva bug-uri in platforma.
   In plus banuiesc ca problema a aparut din cauza unui update automat si niste EAN-uri alocate gresit de eMAG pe laptopurile respective (patita, 1 laptop publicat de eMAG cu EAN/COD gresit, s-a facut match cu alt produs care avea EAN corect si s-a listat cu pret de 10 ori mai mic).

   00
 11. Ce nu este in regula aici este urmatorul fapt (in opinia mea):
  – greseste (sau nu) magazinul online un pret, il pune prea mic, voi comandati, si nu ca asteptati sa-l primiti dar amenintati cu OPC sau ANPC daca nu-l primiti…..
  Asta este ca si cum ati gasi un portofel cu 1000 de euro pe jos si l-ati lua – daca e fraier si l-a pierdut…(worst case l-a pierdut o persoana care are un necaz si mai mare….)

  BAAAA! voi ati auzit de Karma ! Legea actiunii si reactiunii ! Tot ceea ce faceti se va reflecta in viata voastra. Sau voi traiti numai in Discounturi Promotii si Erori pe care le speculati? Asa si viata voastra !

  PS: Injuraturile ridica karma celui injurat. (pentru initiati)

  00
 12. O multime de corecti p-aici, dar cand baga emagul ssd la 50 de lei, stati cu degetul pe refresh si pe urma injurati in stanga si in dreapta ca nu ati prins :))

  00
  • Inteligentule, poti vedea diferenta dintre o promotie facuta si asumata de emag si greseala unui om pe care vrei sa il jegmanesti tu? Si da, am zis si de black friday ca sa cumperi 20 de ssduri reduse ca sa le vinzi pe olx mai scump e o bisnita ordinara.
   Sa fii tu sanatos cu laptopul pe care l-ai furat la 30 de lei. O tara plina de dragni care vor sa il dea jos pe dragnea.

   00
  • Tocmai, idiotii ca tine nu fac diferenta intre jegmaneala si ceva legal. Ca e greseala, ca hurr durr, nu e problema mea. Moralitatea este subiectiva.

   00
  • Bravo, moralitatea e subiectiva, deci prostul daca a gresit, trebuie ars si profitat de pe urma lui atata timp cat nu e ilegal. O gainarie mica de nivelul la care ai acces, mic.
   Acum gandeste-te ca ai fi la un nivel mai mare, cu acces la puterea de a spune chiar tu ce e legal si ce nu. Cum te-ai comporta? Exact, fix cum se comporta si cei pe care ii injuri tu.

   00
  • Moralitatea este subiectiva
   Asta gandesc pesedistii

   00
 13. Vorba seniorului, calmati-va tatisoarele !

  daca dati un search pe goagal la „emag pret gresit” o sa vedeti o tona de articole intre 2010 si 2019 (ultimul chiar din februarie anul asta) cu situatii similare in care comenzile AU FOST ONORATE de catre emag si nu numai (inclusiv resigilate, telefoane/televizoare la 1 leu !!!!). brusc, parca laptop la 30-50 lei + transport nu e chiar un pret mic cand il compari cu TV la 1 leu, nu? Daca NU se livra nici un produs cu pret gresit la emag, era corect sa avem asteptarea sa NU se livreze nici in cazul asta, dar cum exista precedent atunci este normal sa te astepti sa le livreze (cum zice mai sus zoso, CAM PA NI E).

  in anul 2019 voi chiar credeti ca „a fost o eroare in sistem” ?? come on 🙂

  00
 14. Ziua 3, comanda inca a ramas la „comanda plasata”.

  00
 15. Asa cum era de asteptat, au dat vouchere de 100 lei. Da e ok. https://imgur.com/Cu2hOQr.png

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.