Știrile zilei – luni, 2 aprilie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. neatza b0$$, misto satena :)) so.. nici anu asta nu primiti autostrada din ce vad :)

  00
 2. Pai de ce sa contruiasca, e mai bine in caz de razboi caci pana ajung astia se rupe totul la tanc, dupa aia il fac disparuti magraonii, fiareeeeeeee vechi.

  00
 3. altă bimbetă care pune botul la trolajele ieftine ale pseudo-jurnaliștilor copy-paste, dar da, e un subiect nemuritor, la fel ca sexul, căsătoria și moartea, evenimentele importante ale unei vieți de om – și câți semidocți nu sunt prin media/jurnalism! totul a început acum zece ani cu corinne maier (https://www.goodreads.com/book/show/6122187-no-kids) și de-atunci se scriu tone de maculatură pe subiect, ce mă enervează e că se scrie doar despre copii, celelalte cărți nu au emulat la fel de mult, alea cu lenevitul pe banii corporației și șefii dobitoci sunt prea aproape de realitate ca să impresioneze cititorul mediu

  00
  • Copii sau fara, vegetarian sau omnivor, fit sau fat – sunt toate decizii personale si extrem de subiective si oricare din variante poate fi cea “buna”. Problema e ca in fiecare caz in parte, din categoriile mentionate de mine, marea majoritate a celor care argumenteaza o fac prost. Prea putini au o atitudine balansata. Restul isi dau seama ca decizia depinde de fiecare persoana in parte si nu are sens nici macar sa propuna altor oameni aceeasi decizie.

   00
 4. Daca la 18% DAE se inchid, problema nu e la lege, ci la modelul lor de business.

  00
 5. „Aveti de ales intre doua cadour:
  1 Serban Nicolae senator
  2 Autostrazi
  Ce alegeti?

  Romanii in 2016: Serban Nicolae!”

  00
 6. >>>NATO pune biciul pe români

  Din asta vor spune că nu se mai poate construi (sau să se ia în considerare) autostrada Pitești-Sibiu.

  >>>PSD se pregătește să treacă în opoziție

  La locale, în niciun caz. Eu am mai scris că se vor folosi din plin de dezvăluirile cu Cambridge Analytica. Chestia e că e foarte probabil să câștige preşedinţia, de data asta, sau data viitoare, când se vor folosi de candidați ca năsta’jr. Da, „e încă prea devreme”, zicem noi acuma.

  >>>Google închide goo.gl

  Am folosit „link shortener-ul”. Nu știu de ce dar s-au salvat site-urile pe care le-am trecut acolo. Nu știu dacă face legătură cu contul google (sau gmail) dar când am realizat că salvează site-urile trecute pe „shortener”, nu l-am mai folosit. Nici nu știu cum să le șterg, dacă fac legătură cu contul de google sau gmail.

  >>>Un accident cu autopilotul Tesla

  Eu cred că ori vom auzi că A.I. se va dovedi o altă găselniță falsă specific sci-fi-urilor utopice, ori A.I.-ul e o batistă pe țambal elaborată să se șifoneze, legal și voalat, resurse către proiectele care dezvoltă „supercomputere”. Sceptic nebun, ce să fac…

  >>> Adevărul despre articolele stupide din ziare despre copii

  „Ai auzit fată de ambulanțele care răpesc copii și le fură organele!?”

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile