Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Oamenii harnici muncesc şi de ziua lor! Asta face diferenţa! sau, şi asta face diferenţa!

  00
 2. La mulți ani, Vali!

  00
 3. „1 ianuarie 2032”?

  00
 4. La mulţi ani, da’ să știi că Verona n-are vedere la lac :). Poza e cu Malcesine, care e întradevăr în zonă, pe maul Lago di Garda.. la 65km de Verona.

  00
 5. Utilizatorii sunt si prosti dar au si dreptate cu Internetul pe TV. Aplicatiile facute si integrate in televizoare sunt mizerabile si foarte limitate ca numar. Ca sa le folosesti trebuie sa mai dai un 50 de euro pe stick-ul wireless de la producator, pentru ca nu sunt toti draguti ca SONY sa includa chip de placa wireless care costa 3 Euro.

  Si sunt prosti pentru ca nu isi cumpara un miniPC Android, imito MX2 (pentru ca MX1 pe care il am eu are carcasa de metal si ii strica mult semnalul wireless) sau MK802 sa isi faca un sistem multimedia cu adevarat misto. Ai facebook, messenger, mail, player video complet, browser si jocuri (cele care merg controlate din tastatura sau eventual gamepad). Toate aplicatiile Android pe care le poti instala.
  Iar costul e 50~70$, cat cer nesimtiti ca cei de la Philips pentru stickul lor wireless.

  00
 6. Concluzia cu internetul pe televizor e gresita. Sint doua lucruri diferite: televizoarele la care poti lega internetul si numarul de oameni care folosesc tv pwentru internet.
  De ce? Pentru ca majoritatea prefera varianta HTPC. Un computer mai vechi cu o placa video care poate procesa 1080P si gata. Avantaje? Ai tastatura fara fir si toate facilitatile unui computer.
  In momentul actual aplicatiile existente pe tv inteligente sint slabe de tot. Ba nu poti urmari o emisiune ca are nevoie de flash, ba navigarea e greoaie si asa mai departe.
  Ce ignora autorul sint cifrele furnizate de retelele de cablu din USA care spun clar de 2-3 ani cum ca numarul abonatilor la servicii de TV scade constant citeva procente pe an dar la internet e constant.

  Principala frina in calea acesto televizoare intelegent e controlul aplicatiilor existente: vezi doar aplicatii pe care firma producatoare a deci sa le puna pe aparat si nu ce vrei tu.
  Eu inca nu am reusit sa vad posturi tv romanesti direct pe tv decit daca conectez fie ipadul fie computerul.
  Iar gramada de junk de genul WSJ Tv si mai stiu eu ce nu ma pasioneaza absolut deloc.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile