Ştirile Zilei – 23 ianuarie 2012

Operatorii chinezi de telefonie au 1 miliard de abonaţi. O piaţă bună de tot. 


Autostrada Bucureşti-Ploieşti nu e gata. Şi nu va fi prea curând. Că autorităţile nu cooperează, zice ministrul Transporturilor, cel care ar trebui să fie o autoritate.


Summify a fost cumpărat de Twitter. Eu nu ştiam că sunt români.


Google plus a anunţat 90 milioane de abonaţi. Puţin şi aproape irelevant. Câţi dintre ei folosesc doar Google Search şi sunt număraţi ca fiind în Google Plus? Exact.

<hr noshade="noshade" />  <p>Un revoluţionar fals este trimis in judecată <a href="https://adevarul.ro/locale/brasov/primul-revolutionar-fals-trimis-judecata-1_50ad6d287c42d5a66394edec/index.html">la Zărneşti</a>. Primul de acest fel. </p>  <hr noshade="noshade" />  <p>O lege aproape inutilă: operatorii de internet vor fi obligaţi să specifice viteza la care oferă serviciul. Teoretic, o idee bună. Practic, inutil, că va fi greu să măsori viteza într-un mod care să fie luat în seamă de OPC sau de un tribunal. </p>  <hr noshade="noshade" /> <p>Veşti bune pentru libidinoşii de pretutindeni: <a href="https://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/una-din-cele-mai-sexy-femei-din-lume-ramane-singura-cum-s-a-destramat-relatia-perfecta.html">Heidi Klumm divorţează</a>. Râdem, glumim, facem 3 copii, dar la un moment dat te saturi să munceşti doar tu şi negrul să stea acasă.</p>  <hr noshade="noshade" />  <p>Marţi se lansează <a href="https://www.honest.com/">honest.com</a>, website în care Jessica Alba vorbeşte despre copii.</p> <p>  <hr noshade="noshade" /></p> <p>Articole mişto:</p> <ul>  <li><a href="https://www.catchy.ro/metamorfoza-barbatului-insurat/25025">Metamorfoza bărbatului însurat</a></li>  <li><a href="https://oradeanul.com/">Ce regretăm</a></li>  <li>Şoferi de kkt de care nimeni <a href="https://www.cracked.com/blog/8-bad-drivers-nobody-complains-about-part-2/">nu se plânge</a></li>  <li><a href="https://www.catavencii.ro/Un-pas-in-spate-n-a-omorat-pe-nimeni/">Un pas în spate n-a omorât pe nimeni</a></li> </ul> <p>  <hr noshade="noshade" />

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Au chinezii aproape un miliard de abonati, dar peste 95% e un CDMA primitiv 2G.

  00
 2. In ‘macaronia’ e la fel cu viteza de net, doar ca statul a pus la dispozitia abonatilor un program de masurat viteza netului,facut special de/pentru ei ca sa poti face plangere, il tragi de pe un site de-a lor si testezi viteza netului de 3 ori intr-o zi parca ( dimineata , pranz si seara ) si daca coboara sub ce ti-au scris aia in contract sari pe capul lor.

  00
 3. Momentan, in primul paragraf scrie „a ajuns la 975,7 miliarde de abonaţi”.
  Milioane, miliarde, tot aia e.

  00
 4. eee… o sa vedem primul revolutionar ne-revolutionar.

  00
 5.  şi a ajuns la 975,7 miliarde de abonaţi, potrivit datelor publicate de cei mai mari trei operatori. ”
  Jurnalism de Rromânia.
  Păi sunt atât de mulți chineji? Dormi în paturi suprapuse, în depozite la Foxconn? Chineji în cutii de piese? Asamblați dimineața și trimiși să tragă la șaibă? 
   

  00
 6. Moldoveanul ala din clip se plange ca-i merge pe fir netul cu 82 mbps din 100  dar ca e „noroc”.  Astia vor viteze asctronomice ..sa ce ce poti face mai mult cu 100 de mega decat cu 50 de mega sa zicem.  Aaaa, torrenti? Pai atunci tu chemi OPc-ul, eu chem politia
   

  00
 7. Summify sunt aceeasi cu balaur.ro :). Sau mai bine zis au fost aceeasi. Cei pe care i-ai chinuit cu 2-3 articole.

  00
 8. Zoso, nu ai putea sa faci ca atunci cand accesez link-urile sa imi deschida alta pagina… ma enerveaza sa tot intru pe zoso.ro de fiecare data cand uit sa dau ” open on a new page”
   

  00
 9. @tibi click dreapta „open in new tab”  asa fac eu!
  sau poate pune zoso, dar parca mai bune’s pageviews-urile cu tona

  00
 10. urasc retardatii care habar nu au cu ce se mananca internetul, ce inseamna UP TO xmbps, ce inseamna viteze garantate si cat costa 100mbps extern.

  00
 11. android 4 iti baga frumos si un cont de google+. eu nici macar nu mi-am pus poza pe el, dar figurez in statistica.

  00
 12. Nici eu nu stiam ca oamenii din spatele proiectului Summify sunt romani, dar mi-a parut bine sa aflu, o realizare importanta pentru ei, bravo lor!

  00
 13. partea cu viteza este o vrajeala… internetul este best effort, garantarea unei viteze presupune ca tu ca provider poti oferi pana in NX banda x mbps garantata in anumiti parametrii, mai departe nu mai depinde de noi faptul ca apar congestii sau ca serverul care il accesezi este din africa de sud unde media broadband e de 3 mbps

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube