Ştirile zilei – 26 decembrie 2012

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Interesant articolul cu imbogatirea antrepenorilor pe spatele angajatilor. M-ar fi mirat ca angajatii sa nu creada ca antrepenorii fac bani pe spatele lor atata vreme cat avem antrepenori tot romani, care se grabesc sa cumpere masina noua secretarei, dar isi trimit angajatii in dreapta si-n stanga cu o troaca de pe care cade tabla….

  00
 2. Da’ pe spinarea cui sa se imbogateasca? Bine, ce altceva poti citi dintr-o situatie financiara gen suma din vanzari +15% fata de anul trecut, mariri salariale +2%, la modul absolut generic vorbind. Dar daca stai stramb si gandesti drept intra si factorul “risc” in ecuatie; siguranta celui +2% mariri este mult mai mare decat siguranta celui +15% din vanzari; in functie de piata pe care operezi si de schimbarile economice globale cu care te confrunti cifrele pot arata muuult diferit. Eventual trebuie sa aduci si bani de acasa pentru a-ti tine afacerea in picioare…

  00
 3. Decat sa stea cu nevestele luate doar din nevoia celui de-al doilea credit bancar, mai bine la munca.

  00
 4. Romanii trăiesc pentru plata facturilor, imbracaminte si incaltaminte la 13lei orice produs, o vacanța pe an la munte/mare. Si se trezesc la 40 de ani ca nu au realizat nimic.

  00
 5. “Angajaţii români sunt printre cei mai puţin profitabili din Europa Centrală şi de Est pentru multinaţionale.”… dupa ce se adoarme pe la serviciu, una a si murit de atat stat la serviciu, inca suntem “printre cei mai puţin profitabili”? Frate, inseamna ca suntem PROSTI de-a binelea, sincer.
  Asta daca vrei sa crezi mizeria de articol…

  00
 6. Ontopic: Genial: “De sărbători, orice om are reuşita în farfuria sa cu sarmale.”
  @Dan Teleleu : Poate ar trebui sa infiintezi si sa prezidezi clubul celor cu realizãri, in care sa nu-i primesti pe cei peste un million de oameni care cu siguranta dupa standardele tale “n-au realizat nimic” pentru ca au salarii de mizerie (probabil nici haine nu-si prea cumpara, sa nu mai vorbim de vacante) si care ti-au facut tie smartphone-ul sau computerul cu care lucrezi. Vorbesc despre angajatii Foxconn.

  00
 7. Ce ii motiveaza pe angajati mai mult decat banii? – mai multi bani :D.

  00
 8. Am cam schimbat ceva multinationale ( nu in ro) si romanii sunt printre cei mai buni /apreciati / productivi /samd .E cam standard chestia asta ,nimeni din domeniu nu se mira , tonele de frustrari sunt legate de restul natiilor…ciudat articolul,in fine.

  00
 9. no 7. – de aia nu am vrut sa lucrez niciodata in multinationale. de aia shopping journalist era un job de vis 🙂 da’ vrem sa avansam…

  00
 10. Bruneta e cam castanie..:D

  00
 11. @Ciprian stai putin ca nu i-am criticat pe oameni pentru starea in care se afla, ai inteles gresit. acestea sunt posibilitatile in tara noastra.

  00
 12. Articolul “Angajaţii români sunt printre cei mai puţin profitabili” pare nerealist.
  La mine in multinationala se da afara masiv din Germania si se angajeaza masiv in Romania.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.