Ştirile zilei – 24 decembrie 2012

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. pe locul Casei lui Sadoveanu vor construi un imobil înalt te miri ce Fraţi Jderi cu pile la primărie să le dea PUZ-ul!

  00
 2. Adică Google/Motorola producea telefoane și înainte (și produce și în momentul de față), dar faptul că va produce încă un telefon în viitor (!!) ar trebui sa sperie pe restul producătorilor?

  Ai citit articolul, măcar? Dă o tură și prin comentarii, nu citi doar titlul senzaționalist.

 3. Znuff mai traieste? Dumnezeule, ce dinozaur 🙂

  Txs for the link, mate.

  00
 4. Neah. Mai mult. Aproape 10 ani. Era prin 2001 … 2003. F*ck. Fugit irreparabile tempus, cum ar zice Pigu, ca el e cel mai destept dintre noi.

  00
 5. Oribil. 2005. Iti dai seama ca e deja baba, ca are riduri si ca nu mai incape in stringul ala? Doamne, ce trista e lumea asta. Whisky… 🙁

  00
 6. Aia cu Android e o gogoasa rautacioasa. Google nu are niciun interes sa ajunga doar pe Motorola pentru ca ar pierde mare parte din piata de publicitate. Ei dau o gramada de bani la firefox, la apple si la multi competitori pentru a pastra google ca motor de cautare default. Ei vor sa fie peste tot cu reclamele lor.

  00
 7. Mi-ar placea daca toate link-urile de la Stirile Zilei s-ar deschide intr-o fereastra noua. Mi se pare enervant sa dau back, click dreapta si open in a new window sau chiar click pe scroll 🙂

  00
 8. Ala cu Google si Android e un cacat de articol senzationalist. Putea sa apara in Libertatea (sau Evz, ca de o vreme e acelasi lucru) fix la aceeasi calitate … in fine, poate gramatica era mai praf in Libertatea.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.