Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. azi suntem in 19:)

  00
 2. articolul cu WP care nu are un app pt tot ce face gmail e pur si simplu gretos.

  00
 3. “Construirea autostrăzii Ploieşti-Braşov, rută care, după cum am arătat în ediţia de ieri a ziarului nostru, concurează cu Piteşti-Sibiu la trecerea Carpaţilor, nu este dificilă ca urmare a condiţiilor geologice ale terenului, însă presupune alegerea unui traseu care să evite numeroasele localităţi de pe Valea Prahovei, spun specilialiştii.” E tare asta cu “specilialiştii”!…

  00
 4. Eu tot nu inteleg de ce insista oamenii sa foloseasca aplicatii separate de mail pentru Gmail, Yahoo Mail and whatever. E counterproductive. Si idiotic in acelasi timp. Deci da, Engadget suge, ca de obicei, la editoriale. Ar trebui sa ramana la press releases.

  00
 5. Aici cu somerii e aiurea. In Cluj sunt 13.000 ? Sunt mult mai multi dar daca nu esti in statistici nu existi. Eu stiu cel putin 4 oameni care sunt someri dar nu s-au inregistrat ca nu vor bani de la stat, mai bine se descurca cum pot.

  00
 6. Ratonbox, idiotic (ce cuvânt simpatic, păcat că nu există) e de obicei ăla care se trezeşte vorbind în gura mare despre lucruri de care nu are habar :)

  00
 7. Autostrada Piteşti Sibiu nu are absolut nici un sens.

  Zicea cineva într-un interviu, şi bine zicea, că drumul acela are un sfert din traficul de pe valea prahovei, şi cam de 5 ori mai mari costurile.

  Important e să treacă munţii pe undeva. Iar de la Sibiu la Braşov e mai uşor să faci autostradă, decât prin Valea Oltului.

  00
 8. manu, spui prostii. Acum merg oamenii prin Bucuresti si pe la Giurgiu Ruse (si deci pe valea Prahovei) tocmai pt ca nu au de ales :). Şi totuşi traficul pe valea oltului este şi acum intens exact la ce contează: tiruri care fac turcia/grecia/bulgaria – nord-vestul europei, şi trec dunarea cu bacul la Bechet. Sute şi sute de tiruri pe zi, in condiţiile in care pierd 2-3 ore la bac, şi nu există autostrada pe valea oltului. Dar gandeste-te ca podul calafat vidin se deschide în câteva săptămâni şi imagineaza-t ca ar fi autostrada. Sunt gata să pun pariu acuma cu oricine, cu banul jos, administrat de zoso, că traficul pe autostrada pitesti sibiu va fi cel putin 2-3 x traficul brasov ploieşti. Nu trebuie decât sa arunci un ochi pe harta europei: pe unde ai lua-o daca vrei sa ajungi din germania in grecia?

  00
 9. Nici la Renault situaţia nu pare roză.
  “Comenzile Renault în Franţa au scăzut cu o treime în noiembrie iar declinul a fost accentuat de scăderea cu 10% a comenzilor pentru modelul low-cost Dacia”.
  Iar în altă ştire citesc că şi-au vândut participaţia de la Volvo. Am impresia că încep să apară rezultatele noii guvernări de stânga din Franţa.

  00
  • @Sakura: francezii erau oricum in groapă, iar renault au fost destul de deştepţi să se extindă in lume, mai ales in pieţele emergente. au vândut participaţia la volvo trucks de mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.