Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Citim Voltaire cu totii, la cluburi se dezbat teme filozofice, am inteles ca Schopenhauer are cei mai multi fani. Tv ne porneste pe Mezzo si History Channel. Da, astia sunt romanii.

    00
  2. Ca numai 14% din romani asculta manele, sa speram ca e adevarat, oricum nu mai e ce a fost acum cativa ani.
    Dar sa aflam ca peste 20% din romani sunt consumatori de muzica clasica, parca e cam mult.
    Nu stiu cat e procentul in Austria sa zicem, dar cred ca e mai mic .

    00
  3. @lecampeur>> da, dar macar cu viteza de internet mai mare

    :))))

    00
  4. Nu e adevarat, sa fim seriosi. Procentul la muzica mi se pare o aiureala, se vede clar din youtube care sunt cele mai vizualizate/ascultate piese „romanesti”.

    00
  5. Langa blocul meu vedeam mereu un Audi A Seis alb cu kit S Line. Ingrijit,curat si mereu plin de bale de la mine. Nu am prins insa nicioadata proprietarul ( probabil circula mai mult noaptea ca-si schimba locul). Acum vreo saptamana parchez langa ea batranica mea A4B5 si cand revin aud motorul pornit ( un 3.0 TDI care torcea minunat). Cand ma apropii aud cum izvorau prin geamuri manele de toata frumusetea. Dar nu manele de TV asa mai light ci din alea cu strigaturi si fara numar. Tinand cont ca are sistem audio Bang & Olufsen care e poate cel mai bun din lume pe segmentul auto mie mila la propriu de el, fiind nevoit sa redea asemenea zgomote. Chiar daca proprietarul ma dezamagit ( ma asteptam la o persoana ceva mai stilata mai ales ca masina era ingrijita mereu, chiar daca afara ploua sau nu) dar masina tot imi place :)
    Proprietarul nu avea mai mult de 25 de ani.

    00
  6. Legat de manele, faptul că un fenomen este zgomotos și foarte vizibil nu înseamnă că mai este și foarte răspândit. Și impresia mea este că fenomenul este unul în severă restrângere. Hint: când ați văzut ultima oară un afiș cu un concert cu manele în București? Hint numărul 2: cât de des mai apar corifei genului la TV și prin tabloide?

    00
  7. Suntem la fel de saraci ca americanii :)

    00
  8. am fost nu demult la tata in vizita, si il suna pe fix o doanna cu ceva sondaj, cat cheltuie pe nu stiu ce, nu stiu cum, si baga omu’ niste scoruri ( eu care il cunosc stiu ca nu da pe chestii de uz sanitar 500 ron lunar), si il intreb: crezi ca la aia ii pasa ca te lauzi? cam asa sunt facute toate sondajele, toata lumea citeste ce e la moda, sa zici ca citesti „mein kampf” te face emo, instabil psihic etc, la fel cu muzica, cea clasica da bine la cv, merge peste tot si la prima intalnire, un lucru omitem: nu manelele te fac incult, cocalar ci majoritatea specimenelor le gasesc opere de top.

    00
  9. Da,90% dintre intervievati resimt simptome de voma si greata acuta cand aud ritmuri de manele,99% declara ca nu este frumos sa arunci gunoiul pe jos sau pe geam,110% sunt perfect de acord ca in autobuz trebuie sa cedezi locul femeilor sau persoanelor in varsta…

    00
  10. Proasta aia de la zf, consiliera guvernului ar trebui impozitată cu 90% din salar, şi apoi pusă să scrie 100 de articole de pr de genul pe zi.

    00
  11. @230v , fute-o daca-ti place.

    00
  12. eee biertan. ce amintiri placute..

    00
  13. poza din „Londra” e de mai la nord un pic, din York.

    00
  14. Manelele au devenit clasice in Romania, de aia rezulta acel procent mirobolant de ascultatori de muzica clasica :D

    00
  15. Dupa graficul asta, ar fi cazul sa ne mutam in Finlanda!

    00
  16. Oamenii din guvern, consilii, primării și mai știu eu ce ar trebui să se abțină să mai scrie plăcuțe cu „Realizat de Xulescu” prin parcuri, pasaje și altele ;)

    00
  17. Gigabit la 59 lei… sa-ti bagi piciorul. Pana si Google iti cere 70$ pentru viteza asta la Google Fiber. Sa vezi ce-si baga americanii iar unghia in gat cand vad vitezele astea. Also, pe cat facem pariu ca la urmatorul Internet Status de la Akamai o sa fim cel putin pe locul 2 la viteza?

    00
  18. Da` voi stiti de ce in America si alte tari civilizate costa asa mult internetu`? Pentru ca acolo daca nu merge is dati in judecata si li se cere despagubiri. Aici …. muje.

    00
  19. @Gollum in Us cam orice nu e consumer goods e ma scump ( cablu, net, canalizare, salubritate etc). Daca iei viteza negarantata si acolo e cam aceeasi treaba, poti sa te judeci catvrei cu cine vrei, nu castigi nimic, aia e tara in care au departamente speciale pentru a refuza asistenta medicala.

    00
  20. @Gollum: nu e chiar asa. E o simpla problema logistica: densitatea popendulatiei.
    US: 34 fraieri/ km2
    RO: 84/ km2
    Korea de Sud: 500/ km2

    00
  21. In SUA costa mult internetul pt ca sunt prosti care fac coada 2 zile sa dea 1000 de dolari pe un telefon. In Europa cand ti se pare ca e scump abonamentul la telefonul mobil te treci pe cartela si dai mumu la compania telefonica. In plus in Europa exista institutii care reglementeaza preturi, in SUA e Giangăl

    00
  22. In legătura cu graficul ăla, pana sa comentam atat de românește, avem si noi o sursa? Multumesc.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.