Știrile zilei – 8 septembrie 2017

Am întârziat un pic, s-a întors un prieten în țară și am capul mare de la o sticlă de distilat, care ne-a înjurat pe amândoi, și a trebuit să o batem.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

29 comentarii

 1. single sau blended ?

  00
 2. Bai, eftimie nu-si permite si el un host mai de doamne-ajuta. In 3/4 cazuri, cand scrie un articol nou, imi da request time-out.

  00
  • Eftimie nu-și permite să rezolve un kkt de caching issue care îl are de aproape 1 an.

   00
  • E problema la tine, nu la el. Eu nu am avut nici o problema cu site-ul lui si il citesc de ceva timp

   00
  • Probabilitatea ca tu să fi un Activator 0 este egală cu ZERO dacă îi citești articolele.În consecință, îți dă eject cu repeat :)

   00
  • Eftimie este un vizionar, un futurist(aici folosim termenul futurist cu sensul de fute mult) nu ai tu cum un simplu amarastean sa intelegi strategia din spatele acestei decizii de a cupara hostin de 2$.

   00
 3. De 20+ ani s-au schimbat regulile de scriere și vorbire in lb. română și Teodor Tiţă, jurnalist (nu tâmplar sau sudor) tot scrie cu “î” pe unde nu trebuie…

  00
 4. La stirea cu CNAS reiese ca SRI practic jefuieste tara si manareste cel mai puternic, independent de guvernanti si fara stirea lor, Condrea a fost asasinat de SRI sa nu vorbeasca , SRI is mana in mana cu rusii (spioni rusi), rusii distrug tara, ai nostri se imbogatesc, win-win.

  00
 5. Si ai nimerit tastatura? Dl Petcu are antrenament.

  00
 6. Estonia spre 100% digital

  00
 7. De apreciat efortul din spatele succesului celor de la canalul Tralala.
  Se vede ca investesc deoarece filmele arata chiar bine..

  00
  • Suna a advertorial:
   “Așadar, povestea de succes a celor doi soți din Iași nu ar mai fi existat fără o serie de parteneriate puternice, atât locale cât și internaționale. Iar unul dintre cei mai importanți parteneri pentru orice antreprenor este banca.
   Din acest motiv, Banca Transilvania, care este cea mai populară bancă printre antreprenorii din România, vine cu o ofertă pentru cei care au nevoie de flexibilitate, prin intermediul pachetului Nelimitat în rețeaua BT, inspirat de ofertele telecom.
   Pachetul oferă oricărui antreprenor un număr #nelimitat de operațiuni în rețeaua BT pentru un cost fix de 21 de lei pe lună. Asta înseamnă zero comisioane, dacă plățile și încasările realizate cu partenerii de afaceri sunt efectuate printr-un cont BT.”

   00
 8. https://imgur.com/gallery/sMTPx
  https://www.autovit.ro/autoturisme/volkswagen/passat/

  L-am gasit din intamplare :)) Google e mana in mana cu samsarii, e recomandarea lor, SA LE FIE RUSINE…o companie mare nu ar trebui sa se coboare la nivelul asta.

  “Extra full, Istoric..
  Rog / Ofer Seriozitate!”

  Deci…fiti seriosi, omul n-are timp de pierdut cu oameni neseriosi. Masinile extra full nu se gasesc oriunde, cineva trebuie sa vi le aduca!!! Nu deranjati inutil

  (Ai sa ai tot timpul material pentru asa ceva :)) …aprobi comentariul, il pastrezi pentru urmatoare posturi legate de samsari, faci ce vrei :) )

  00
 9. Cum ar veni, in Romania este cel mai mare co cediu de post natal?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.