Ştirile zilei

Ioan Niculae, unul din milionarii României, şi-a făcut averea la fel ca restul milionarilor de carton: prin contracte  în care statul pierdea, iar el câştiga. Îl vor plimba un pic pe la TV şi va sfârşi ca Puiu Popoviciu, NUP, ura şi la gară.


Preţul motorinei a mai crescut un pic, din cauza accizelor intrate in vigoare de la 1 ianuarie. Ce bine că mi-am luat bicicletă.


Traficul pe aeroportul Otopeni îl depăşeşte pe cel din Gara de Nord, în ciuda greutăţilor întâmpinate de călători.

Şi de taximetriştii cinstiţi.


Camioanele şi TIRurile au interdicţie şi anul ăsta pe DN1. Aşa că, atunci când vedeţi un autocar târându-se cu 70 pe banda a 3a de la Otopeni sau un TIR depăşind un alt TIR la urcare pe Valea Prahovei, ţineţi minte că ele n-au trebui să fie acolo.


ICANN sunt în continuare retarzi, şi după eşecul .co, .me, .xxx şi alte manele, nu se lasă şi vrea să facă bani, acceptând cereri de noi extensii.


Chile nu mai permite vânzarea de telefoane blocate în reţea. La noi există un proiect de lege care să forţeze operatorii ca, la terminarea contractului, să deblocheze gratuit telefonul.


Samsung a depăşit Apple la numărul de terminale vândute, 35 milioane de bucăţi vs. 29 milioane. Oarecum ironic, dacă mă întrebaţi pe mine, războiul ăsta dintre ei. Steve Jobs n-a inventat iPhoneul, doar l-a perfecţionat. La fel şi Samsung, ei au luat ecranul de la iPhone, care întâmplător se făcea la ei in fabrică, şi l-au perfecţionat.

Kodak se pregăteşte de faliment.


Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. De cate ori am ajuns pe Otopeni, maxim 2 din 10 taxiuri sunt din cele autorizate, restul toti teparii, care se bucura sa intepe 200 de lei la o cursa.

  00
 2. Nuu, Samsung a depasit Apple?! Nu! 🙁
  Ce nu se spune clar in text, dar inteleg eu – terminalele Samsung luate la socoteala sunt si prostiile de Samsung Wave si alte panarame? Ca nu cred ca au vandut ei 35 milioane de Galaxy 2 sau cum se cheama modelul ala al lor, ala care se bate efectiv cu iPhone 4S. Daca gresesc, let me know.

  00
 3. Povestea lui Ioan Niculae îmi seamănă mai mult a răfuială între capii lumi mafiote din românia, un război pentru sferele de influenţă. Cred că totuşi vor cădea la pace şi toţi cei ce au un cuvânt de spus în această poveste vor fi mulţumiţi ( se înţelege că noi, “furnicile”, nu avem nici un cuvânt de spus).

  00
 4. Ioan va intra pe o usa si va iesi pe alta.Asa e cu justitia pe la noi.Cat despre Kodak nu ma asteptam.

  00
 5. Sincer treaba cu taxiurile de la otopeni este o rusine pentru noi ca Romani, un strain cand ajunge la noi in tara isi ia teapa din prima. face cineva ceva? Nu . De ce? Prea multa modestie in tara asta frate

  00
 6. Si cum putem reclama prezenta tirurilor pe drumurile respective?

  00
 7. @Andreea, daca vanzarile includ toate terminalele Samsung banuiesc ca includ si toate terminalele Apple, adica si Iphone 3GS si Iphone4, care inca se vand destul de bine.
  E chiar asa grav ca Samsung a depasit Apple? Oricum era de asteptat.

  00
 8. @Cristi: din cate stiu eu, 3GS-ul a fost scos de la vanzare in momentul in care a aparut 4S (3GS stiu ca se mai dadea gratis la abonamente in state – in oferta Orange eu nu l-am mai vazut). Cred ca era mai bine daca se facea o delimitare clara intre high end si low end, pentru ca acolo se vede diferenta. Plus ca din toti oamenii cu iPhone 4, multi nu fac upgrade-ul nenecesar la 4S.

  00
 9. Ref. la motorina: toata presa a vorbit de o crestere a pretului cu 4,4% ca urmare a cresterii accizei.
  Au “uitat” sa tina cont si de modificarea cursului valutar utilizat pentru transformarea accizei din Euro in RON (de la 4,2655 la 4,3001, adica inca 0,8% peste cele 4,4%).

  00
 10. LG livra monitoare, samsung memoriile si procesoru. Urmeaza sharp pt display, toshiba memorii, sony camera…or so they say

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.