Știrile zilei – 7 martie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Nu e rau ca Opel sa beneficieze in viitor de motorizarile HDI (motorizari excelente dupa parerea mea) si sa renunte dracu odata la CDTI-ul luat de la Fiat.
    In schimb ar putea lua de la Opel cel putin partea de electrica si electronica, la care PSA sta foarte prost la capitolul fiabilitate.

    • Cred ca Opel a preluat și partea electrica de la Fiat, altfel nu-mi explic cum în fiecare luna mi se arde câte un bec

    • @Nico
      Si eu am patit la fel cu becurile faza scurta ( nu conteaza marca auto ) pina cand satul de pierdut timpul in service am decis sa schimb eu becul. La demontare ( ca sa vad ce model trebuie sa cumpar ) am contatat ca e produs in china de un producator consacrat. Am cautat o juma de zi, intr-o gramada de magazine auto becuri produse in Europa. Au trecut cam 2 ani de atunci si nu s-a ars niciunul in conditiile in care circul zilnic cu masina si faza scurta se aprinde la pornirea motorului.

  2. Volkswagen ala in curand se va numi Magraon

  3. Dragut Arteon-ul asta.

  4. Știrea cu Ghiță

    Eu nu pricep ceva dpdv cronologic: de unde vin ăștia cu acuzația împotriva lui Ghiță din moment ce spatele lui era acoperit in perioada 2007-2012-2016 tocmai la organele de informații & forță a statului (adică, fix cei care-l acuză acuma de toate ăstea)? Ponta și ai lui erau niște necunoscuți până-n 2010 (până să vină el la conducerea PSD și co-președinte al USL-ului în 2011), și abia la mijlocul lui 2012 a ajuns conducătorul guvernului + cu majoritate parlamentară (să mai readuc aminte de scenariul cu coabiatarea?).
    Ghiță era operativ și cârtiță împotriva lui Vântu, din dovezile & declarațiile lui, în slujba SRI-ului și DNA-ului (care, ce să vezi, cel mai informat om era băsescu și tot acela care-l ura pe Vântu). Eu de atunci am auzit de Ghiță. Dar să nu uităm că era și băsescu în imagine (treaba cu coabitarea) până-n 2014.
    Mai avem știrea asta tot din 2014 ( https://www.hotnews.ro/stiri-esential-17795208-gruparea-asesoft-intre-contracte-sri-afaceri-lukoil-rise-project.htm ) și declarațiile făcute de el prin video și audio

    Din articol, se înțelege că foștii colegi și prieteni ai lui Ghiță încearcă să-l șantajeze, numai că nu le merge mai deloc din moment ce a avut istoric cu ei pe față + că au beneficiat tot aceeași bani tot de la același Ghiță care a asigurat mai multe favoruri pt servicii, inclusiv treaba asta cu banii de la Banca Mondială ca să-i dea împrumutl ăla.
    Chiar nu înțeleg ce vor ăia să transmită în articolul ăla, în afară de a se autodenunța de fapt că și ei erau făptași alături de Ghiță. (cine se oprește la titlu și nu verifică istoricul evenimentelor, se va opri doar la ”Fir-ar al dracului de Ghiiță!”)

  5. Arteon is not Phaeton. Or is it?

  6. Vali, scrie te rog un articol separat despre inchiderea statiilor de metrou

    Parca e noaptea mintii. Blocheaza o statie pentru o saptamana ca sa monteze 20 de porti de acces? Si blocheaza o intersectie 4 ani pentru un pasaj subteran (Piata Sudului)… Suntem in mileniul 3… Oare chiar pot face orice fara sa fie controlati?

    Multumesc!

  7. Nu crezi ca inainte sa-si dea cu parerea despre „Cum e să ai un magazin online” specialistul IT al anului ar trebui sa afle „Cum e să ai un website accesibil, functional si, pe cat posibil, online”?

  8. Vezi că e Potsdam, nu Postdam. :)

  9. tarom pe intern o ia rapid si sigur la vale. cursele de cluj-bucuresti sunt acaparate de blue air, cele de timisoara-bucuresti de ryanair. practic tarom ramane cu cele mai de „succes” rute interne din bucuresti: suceava, baia-mare, craiova…totul la peste 200euro/pers, cu jumatate de avion ocupat.
    pe extern nu stiu, dar nu cred ca-i mai breaz.
    pana la final de an cred ca il paste o „privatizare avantajoasa” catre clienti psd, prin interpusi din strainatate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.