Ştirile zilei – 7 mai 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Referitor la titlurile tabloide am facut un mic experiment, atat cat mi-am permis, fara sa afectez prea tare “imaginea produsului”. Pe acelasi gen de articol, am folosit titlul “top 10…ceva” si “top 10…ceva. Afla pe ce loc…bla bla”. Deja usoara “cancan-izare” a titlului a generat mult mai multe reactii. Nu cred ca este din cauza indemnului, pentru ca daca as fi continuat indemnul cu ceva gen “afla ce vedeta a facut acelasi lucru” sau mai rau, “afla de ce a facut Bianca Dragusanu acelasi lucru”, reactiile s-ar fi triplat. Din pacate, nu-mi permite “locul de joaca” sa merg atat de departe cu experimentele!

  00
 2. Ochelarii aia de la Google probabil nu vor fi “the next big shit” dar vor gasi aplicatii imediate in domenii specifice. Nu-mi dau seama exact, probabil in domeniul militar, unde ai nevoie de maini si poti vedea harta sau alte informatii, posibil ca sofer, etc. Dar intr-adevar, lumea nu va merge in urmatorii ani cu aia pe strada.

  00
 3. 66 de milioane de lei??!!! 66?? Wtf…

  00
 4. Tara asta a tras pe linie moarta sute de proiecte. Unele viabile, altele evident niste tampenii. Acum urmeaza sa oprim constructia si unor autostrazi, ca doar ce rost sa aiba alea in tarisoara asta?

  00
 5. E prototip, nu produs de masa. unii nu par sa inteleaga asta, nici macar cel de la Business Insider. Nu sunt foarte entuziasmat de Google Glass, dar sunt sigur ca o sa fie un produs mult mai bun si ceva mai ieftin cand iese din faza de prototip

  00
 6. Io abia aștept să apară. am head up display la mașină, și mereu mă gândeam că un prompter de ăsta în timp real ar imbunătăți mult unele aspecte. Exemplu: gpsul îți arată o săgeată suprapusă peste strada reală, pe care trebuie să o urmezi, în loc de o hartă colorată actualizată cu poziția proprie. După aia filmarea non stop, în direcția în care privești – compară asta cu căcaturile alea de camere auto. Deja mașina a scăpat de două cocălăreli sinistre (gpsul și camera), dar necesare și utile (sunt cocălăreli pentru că sunt urâte și sunt sinistre pentru că sunt sinistre).
  Probabil vor fi utilizate majoritar la volan. Dacă apar și niște aplicații killer, vor deveni ca telefonul mobil, toată lumea o să le aibă.

  00
 7. Aia cu metroul e mai ciudată. Autorul zici că a auzit acum o săptămână știrile de acum 2 luni, când Ponta a declarat clar că va da pentru metrou doar 21 milioane euro de la buget (adică cei 100 milioane lei de care vorbește acolo) și restul să vină de la UE.

  De ce n-a scris ZF atunci chestia asta?

  00
 8. Aia cu Samir chiar e o stire buna. Craiova e asa cum este (adica un oras extrem de subdezvoltat raportat la potential) si datorita lui Samir si compania. Erau cam 5 mahari care si-au impartot orasul pe felii, mana-n mana cu administratia publica si politia. Samir e unul dintre ei.

  00
 9. NOU
  #9

  mi se pare cea mai calma prezentare de produs, cea de la Adobe. mi-a placut mult.

  00
 10. NOU
  #10

  legat de Glass, paragraful 3: “I haven’t worn Glass.” kthxbye

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.