Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. E aproape bine..,. Mai trebuie un „1” inaintea lui „7” ca sa fie perfect…. Da, stiu, sunt „heitar”, n-am ce-i face e in gene….

  00
 2. Vai, dar cum nu se face autostrada? Dar cum nu se absorb fonduri? Foarte ciudat cand avem acest geniu international pe post de ministru.
  Iata ce spunea acum o luna
  „Alocarea financiară pentru 1 ianuarie 2007 – 31 decembrie 2013 s-a încheiat. În această perioadă, guvernele care s-au succedat au binevoit să facă absorbţie de 430 de milioane de euro, reprezentând sub 15 la sută din fondurile alocate prin POS Transport. Din acest program, în anul 2013, sub conducerea mea şi a domnului Neaga (Narcis Neaga, directorul CNADNR – n.r.) la CNADNR s-a făcut absorbţie de 148 la sută şi am absorbit 569 de milioane de euro, adică cu 139 milioane de euro mai mult decât s-a absorbit în şase ani anteriori. Nu numai că ne-am făcut datoria, dar am şi depăşit-o cu mult, în 2013”, a declarat Dan Şova, duminică, într-o conferinţă de presă la Recaş, judeţul Timiş.

  00
 3. lincu-i defect.

  00
 4. eu nu mai inteleg, credeam ca fashion days e plin de fakeuri.

  00
 5. Mai toate autostrazile se amana un pic. Guvernul a scazut investitiile in infrastructura masiv. De la cam 1,65% din PIB/trimestru in 2012 am ajuns la 0,9% din PIB/Trimestru in 2014. Si scadem mai departe. Sova livreaza doar linii cu carioca pe hartile tarii. Asta nu costa mai nimic.

  E foame de bani. Votantii trebuie platiti, ca sa se-aleaga pontomanul. E drept ca se da cate o firimitura/gura de votant, dar vorbim de 5 milioane de guri de votanti…

  00
 6. Brazilienii faceau foamea si inainte de WC si probabil vor face si dupa WC si JO. Atunci cand si-au depus candidatura dc nu a protestat lumea? Atunci a fost ok? Atunci au fost mandri? Se cauta senzationalul si scandalul. Sa ne bucuram de fotbal.

  00
 7. La poze… dau click numa pe alea cu fete.

  00
 8. Victor Ponta a multumit teleormanenilor pentru rezultatul record pe care judetul lor l-a obtinut la absorbtia fondurilor europene. 120%

  00
 9. Brazilienii au gresit ca au iesit in strada. Au speriat turistii sa mai vina…Iar cei existenti nu au mai avut curaj sa iasa la cumparaturi sau la distractii nocturne. Au pierdut foarte multi bani prin atitudinea lor.

  00
 10. Suntem singura tara care are autostrazi si drumuri nationale? Peste tot s-a intamplat mutarea traficului insa aici se vede lipsa creativitatii, a antreprenoriatului la afacerile din Romania.

  00
 11. Autostrada falimenteaza afaceri fara viziune , adica toti care se opreau mai demult acum nu se mai opresc deloc pentru ca exista 20 de km de autostrada ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

toyota rav 4 2023 scartait in mers