Știrile zilei – 6 septembrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

22 comentarii

 1. Eu nu inteleg logica economica la cei are sunt anti vaccin si investesc bani pentru campanii, pliante si tot felul de chestii.Poate explica cineva acest lucru?

  00
 2. La articolul cu medicamentele, doar doua specificatii:
  1. Orice „pacient” vindecat e un client pierdut
  2. Mafia medicamentelor e pe locul 2 in lume (ca „industrie”), dupa traficul de droguri (Cocaina, in special)

  00
  • „2. Mafia medicamentelor e pe locul 2 in lume (ca “industrie”), dupa traficul de droguri (Cocaina, in special)” … corect. Se vede asta si in numarul de reclame tv, cred ca un sfert din reclamele Tv sunt despre medicamente. Asa m-am saturat sa vad de 3 de ori pe zi cum ce se trateaza ciuperca piciorului.

   00
  • E vorba de mita, primita de medici, de la diferiti producatori de medicamente. „Daca prescrieti N retete din medicamentul Y, va facem cadou o vancata/masina/ multe altele” Stiu asta din surse sigure.
   Adica, de ce sa prescrii tu un medicament ieftin cand poti sa prescrii unul mai scump, ambele avand aceleasi efecte, difera doar producatorul

   00
  • @vlad: daca ar fi doar asta ar fi OK. adica…plm…ia unul mai scump ca te trateaza de boala pe care o ai la fel ca cel ieftin si-mi iese si mie de o maslina…aproape corect

   dar….de cate ori nu ati auzit si varianta: bai…nu stiu exact ce boala ai dar ia un medicament d’asta scump sa-mi iasa si mie de-o maslina si mai facem analize pana ne prindem (daca ne prindem) ce ai

   00
 3. Daca tema vaccinarii este considerata controversata inseamna ca si cei pro si cei contra au dreptate. Par sa aiba mai multa dreptate cei cu mai multi bani. Tarile civilizate au lasat-o moale de tot cu vaccinatea obligatorie. Ar fi bine sa urmam si exemplele bune de la altii. Zic si eu….

  00
 4. Ce elita bosule? Avem bombardieri, pesti, curve, videochat, salam etc. Uitati-va in jur cati sunt manelizati. Aveti suedejii, cat si pe cei care-i imita in comportament. Toti traiesc intr-o bula. Ma uitam la o spalatorie la acei amarati. Desi sunt romani, au comportament de suedeji, se cred mari specimene.

  00
 5. „Zeci de vulpi și șacali vor fi uciși”
  Este vorba despre aia din politica?

  00
 6. La aia cu intimitatea domnisoarelor si doamnelor, stie cineva despre ce local este vorba? La Eftimie toti stiu dar nimeni nu vrea sa zica, cred ca le-a placut.

  00
 7. Am dat click degeaba pe Păsărică…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube