Știrile zilei – 6 mai 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Daca 800 de lei e salariu de sclav, salariul unui indonezian ce reprezinta?
  globalrichlist.com

  Cam asa se plang si anarhistii din Nantes care au blocat un drum (pur si simplu au confiscat un drum judetean pe o perioada nelimitata) asta pentru ca nu sunt multumiti de „capitalismul francez” care le ofera un salariu de sclav (1500-2000 euro)

  00
 2. Deci cum e aia cu Google? Google recupereaza „pierderile”? E pe minus? Si dupa logica asta, inchide publisheri care le aduc bani? Lol! Cine a scris chestia aia? Mel Gibson? I-a inchis Google contul de adsense si s-a razbunat?

  00
 3. Cum scapi de “dă like ca să vezi articolul”
  Pai eu nici nu vreau sa mai dau like, nu mai sunt curios.
  Oricum, stirea sau clipul respectiv e ceva din categoria penibilului. Prefer sa le dau unfriend. in 3 zile am scapat de 10 cretini.

  00
 4. UnLocker ceva pentru Firefox nu stie careva?Peste tot gasesc numai pentru Chrome…

  00
 5. ms pt chestia aia cu locker :)

  00
 6. Unde au fugit stirile zilei de 5 mai? Sunt sigur ca erau…

  00
 7. Profesionist redactată povestea cu Google AdSense. Aproape că am crezut-o. Nu lipseşte nimic din ea, în afară de un minim de dovezi. Nimic complex, doar câteva exemple de conturi blocate de respectivul, o scurtă listă cu nume, data, suma. Când „suferi” 5 ani de abuzurile pe care eşti obligat să le faci non-stop, când fierbi de nerăbdare aşteptând momentul să-i dai în vileag, este imposibil să nu îţi asiguri o minimă credibilitate. Este evident că cine a scris textul nu este atât de retard încât să nu fie capabil să memoreze măcar din când în când câte un cont blocat, pentru a şi-l nota acasă. Pentru a avea un minim de dovezi care să-i susţină afirmaţiile. Bineînţeles nu conturile despre care ştie tot internetul că au fost blocate.

  Chiar şi tu Vali la orice oră din zi sau din noapte poţi enumera câţiva comentatori pe care i-ai blocat justificat sau câteva comentarii pe care le-ai şters la cererea clientului. Oricine are câteva exemple memorabile de povestit de la propriul loc de muncă, chiar şi fără a le reţine cu premeditare. Numai Gigelul deconspirator de mai sus nu. Aş fi dispus să-l cred, dar nu pot.

  Nu doar lipsa dovezilor, dar mai sunt câteva lucruri care nu se leagă. De exemplu manipularea datelor din Google Analytics. Când se face la o asemenea scară, este imposibil să nu se observe. Mulţi folosesc sisteme multiple de monitorizare şi s-ar observa imediat dacă apar discrepanţe mari între ele.

  00
  • @Sakura: sau poate omul nu a vrut să intre și mai adânc in rahat. dând numele alea făcea fix asta.

 8. Da, este adevărat, dacă spunea (doar) conturile blocate de el. Dar un mic amestec de conturi blocate de diverşi colegi n-ar fi adus probleme nimănui, în schimb lui multă credibilitate. În atâţia ani ar fi avut timp, mai trag oamenii cu ochiul unii la alţii, mai discută în pauze etc.

  00
  • @Sakura: corect. să zicem că noi doi suntrem colegi, eu te suspectez pe tione că ești sifonar, mă duc la google și engociez un 5K pentru informația asta.

 9. NOU
  #13

  Ms Vali. Belive it or not, linkul tau a adus peste 1.000 de unici si cateva sute de likeuri. Jur ca nu credeam :))

  00
 10. Citeam pe un site ca pe Adsense sunt cam 2 milioane conturi, daca in fiecare luna sterg cam 5% se stringe destul de mult, eu am calculat cam asa:
  5% = 100 000 de conturi rase lunar, presupunem ca sunt
  5 000 conturi cu o medie de 10 000$ = 50 mil$
  10 000 conturi la 5000$ = 50 mil$
  85 000 conturi la 1000$ = 80 mil$
  pe luna = 180 milioane
  pe an = 2 miliarde 160 milioane
  La suma asta inteleg de ce sunt asa de secretosi.
  Cred ca totul se bazeaza pe fapte reale. Prea repede au sarit cei de la Google sa zica ca nu este adevarat. Tin minte ca au mai fost dezvaluri din interior despre Microsoft si nu au sarit asa tare.
  Citind pe alte formuri am vazut care au pierdut 30k, unii care au fost reactivati dupa citiva ani ca apoi din nou sa fie inchisi, ciudata tare toata povestea asta, exista doar un singur motiv pentru lipsa de transparenta in organizatiile mari: abuzul de putere si implicit ascunderea murdariei sub covor (vorbesc din experiente proprii).
  Cei mari nu cred ca vor vorbi prea mult despre asta ca nu vor sa se puna prost cu Google, dar cam vad cum unele lucruri incep sa capete sens, unele semnalate chiar de tine in trecut care parca acum se vad in alta lumina.
  Oare ce oferta au primit cei de la pastebin ca sa predea logurile?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile