Știrile zilei – 5 iulie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Eu mint constant, minciuni mici care fac bine. De exemplu, cand ma intreaba socrul pe 29 daca am platit curentul scadent in 30, eu ii zic ca l-am platit, dar il platesc pe 30 ca atunci iau banii. Si sta si el mai linistit.

  00
  • Si eu i-am spus recent o minciuna mica socrului meu. I-am zis ca-l ingrop dupa ce moare, dar de fapt o sa-l incinerez si o conving pe sotie sa vanda locul de veci, ca ea e trecuta ca mostenitor al concesiunii de 49 de ani. Asa moare si el mai linistit. 🙂

   00
 2. A, pai in Bcuuresti…cabinetul stomatologic, amanetul si “Cumperi&pleci”. Terminat medicina dentara cu plata examenelor si apoi distrugator de dinti se face.

  00
 3. Mereu un scurtcircuit este de vina pentru producerea unui incendiu; este mai simplu asa decat sa se faca ancheta pe bune

  00
  • Pentru ca, nu-i asa, se stie afinitatea romanilor pentru lucrul bine facut si rasverificat… Pana acum nu au existat deloc cazuri de improvizatii la curent sau achizitia celui mai ieftin prelungitor sau celei mai ieftine sigurante tocmai pentru a face economii acolo unde se poate. Da, cu siguranta frigiderul care a pornit incendiul din Londra nu tot de la un scurtcircuit a plecat… Ai naibii anchetatori, cum au ei tot interesul sa nu-si faca treaba… *

   00
  • Pe PV de interventie, care se completeaza la finalul interventiei, apare o rubrica “Cauza probabila a incendiului”, nu scrie cauza sigura sau altceva, doar probabila. Care poate fi oricand schimbata, daca proprietarul sau asiguratorul aduce o echipa specializata, cum este cea de la Petrosani. De unde stiu asta, pentru ca e meseria mea sa completez asemenea documente de interventie. Iar aceasta cauza, este cea mai raspandita, in mod real. Pe locul doi vine cosul de fum neizolat. Nu sunt inventate, unele dintre ele au fost cercetate si de catre echipe aduse de asiguratori, unde au fost nevoie, iar cauza a ramas neschimbata. In schimb nu poti da asemenea cauze, unei cladiri din beton, unde singura sursa de curent este amplasata afara ( genul locurilor pe unde se mai baga oameni ai strazii).

   00
 4. Pana in toamna mai pica guvernul o data si iar nu apuca sa discute “problema” domeniilor .ro. Pe urma o mai scalda un pic, vin sarbatorile si asa a mai trecut un an. Ce cacat o fi atat de dezbatut?! Asta e o problema asupra careia intr-o tara normala decizia s-ar lua in 2 ore. Sa puna odata 10 euro / an / domeniu si gata.

  00
 5. capusa devoreaza gazda. si cand o muri gazda, moare si capusa. de supt pendula, o s-o sugem tot noi, astia mici.

  00
 6. Apropo de ANAF, am o problema:
  am fost la mare săptămâna trecută, m-am cazat la un nene, am plătit dar omul nu a dat factură.
  L-am întrebat de ce nu dă factură, a spus ca el e înregistrat ca afacere de familie, plătește o suma fixă pe an, ca are sau nu are clienți. Cică plătește 100 de milioane pentru 5 camere.
  Pensiunea/casa aia are nu 5, ci 15 camere cel puțin.
  Întrebărea mea pentru voi e: merită un “pensionar” din ăsta turnat la ANAF? Iar pentru ca avea firma mare afară… oare tipul e deja prieten cu autoritățile?
  Dacă il torn, ar castiga cumva statul (adica cine, Tudose?), dacă nu il torn, banii rămân in buzunarul proprietarului (fiind turism de weekend, nu știu cat de bogat va deveni).
  Cum ar fi mai bine sa fac?

  00
  • Dă-l la Anaf, pensionarii ăștia de fac mici ciupeli duc business-urile corecte în cap.
   1.) Dacă plătește la normă de venit poate să dea facturi fără număr că el tot 10.000 Lei plătește impozit pe an.
   2.) Dacă are 15 camere și plătește impozit pe 5 iar este de Anaf.
   3.) Mai bine mă cazez la hotel cu 10-15% mai scump, unde se fiscalizează totul și se reinvestește profitul decât la cei cu cheile unde curățenie nema, factură nema + alte neajunsuri.

   00
 7. Scrie clar 570 spitale…restul pana la 60000 sunt cabinete, laboratoare, puncte de prim ajutor, camine de batrani, lazarete, centre de sanatate…

  00
 8. NOU
  #12

  Boss… craiovenii fac dintotdeauna locomotive electrice…

  00
 9. care știri… roșcata e mortală.

  00
 10. Șăf, când dai link către Imgur, scoate i-ul ăla de la început, ca altfel nu merge link-ul.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.