Știrile zilei – 5 august 2021

 1. Brunetă . Blondă . Apus . Insulă . Brunetă . Roșcată . Blondă . Cascadă . Poartă . Brunetă . Verde . Roșcată . Brunetă .
 2. Cum e la coada clasamentului în Europa
 3. Atâta timp cât tot 2 amenzi pe zi vor da, degeaba
 4. Poliția, siguranță și încredere
 5. Firmele de debranșări din București nu fac față
 6. Bacăul poate fi ocolit de acum
 7. Românii se mută la țară
 8. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

38 comentarii

 1. Bode vegheaza: „Romania e o tara sigura”

  Comentariu apreciat.350
  • Legat de mutat din Urban in Rural… s-au mutat din Cluj in Floresti, gen

   Comentariu apreciat.533
  • S-au mutat într-o localitate la 25-30 km de un oraș cu economie și oportunități. Unde din satele alea au apă curentă, canalizare, gaz, drumuri bune, supermarket, etc și ajung la oraș foarte repede.
   Nu am auzit de vreunu să se izoleze prin Bărăgan sau Oltenia, prin vreun cătun din munții Apuseni sau Roșia montană. Detaliile ăstea le scapă. Pe lângă bătrânu, 30 de km de Pitești, s-au cumpărat cam toate casele disponibile la vânzare și au început să le renoveze, s-au mutat tineri, cât și oameni la 50 de ani. Dar este asfalt, 2 magazine mari cu de toate, apă curentă, se ajunge repede la oraș, este la 4 km de Pitești-Slatina, un drum foarte circulat.
   Satele izolate și aproape abandonate din Vâlcea și Olt sunt abandonate în continuare. Oportunități lipsă, infrastructură lipsă, sărăcie, primari corupți, evu mediu cu curent electric.

   Comentariu apreciat.453
 2. Centura Bacăului e super bună, mare evolutie!

  Comentariu apreciat.272
 3. 3. pai si cine sa constate incalcarea legii ?
  recent m-am intors din grecia. 1200km plecat la 7 dimineata din grecia ajuns la 1 dimineata acasa. Am vazut 1 politie in bulgaria, probabil cu radar, si 2 masini ce controlau pt. vignieta. Atat. N-are cine sa observe ca se incalca toate alea din articol. Cel mult sa ai camera de bord si sa faci reclamatie la politie.

  Toate natiile astea: noi, italia, bulgaria, grecia conduc agresiv. Asa e societatea, asa se doreste, asta e „intelegerea” intre membrii comunitatii in societate. O fi de la soare si caldura.

  Indecis. Tu ce zici?1921
 4. Hai cu evaluarea performantelor la locul de munca la stat!!! Nema pensie si pensionare la 45 daca ai fost o lepra si n ai facut nimic!!!!

  Comentariu apreciat.375
  • Avem evaluare anuală. Întotdeauna este 5 din 5 (adică foarte bine)

   213
  • La privat era mereu 3 din 5, mediu, nici prea prea, nici foarte, foarte.
   Puteai să stai și-n cap, să salvezi milioane, dacă nu erai al cuiva tot 3 din 5.

   168
  • @AB, cat sa nu fie nevoie sa iti mareasca salariul, dar sa nici nu fie tras de urechi managerul ca si-a facut o echipa de lepre care nu sunt in stare de nimic.

   50
 5. #3 E proiect de lege. Mai vorbim când o să treacă Bode strada. Poți să rescrii codul rutier de 1000 de ori, degeaba cât timp ai DN prin așezări fără trotuare.
  #4 Un comentariu pe net e prea sec. Pentru savoare recomand discuția față în față. Știu și ei că sunt lepre.

  121
 6. 4. Au ragait una in media ca sa nu tina gura inchisa…

  12
 7. # Oare cati tovarasi de-ai lui aproba si incurajeaza comportamentul ala?

  11
 8. Atâta timp cât tot 2 amenzi pe zi vor da, degeaba.

  Și alea cu toată presa chemata

  21
 9. Wtf. Centura are doar o banda pe sens? Poate am inteles eu gresit, dar nu era ideea sa fie integrata in viitoarea autostrada sau ceva de genul?

  112
 10. 6. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Retardații pulii…

  14
 11. Bine ar fi cei care au observat acest trend sa analizeze si infrastructura rutiera. In ce zona adiacenta orasului s-au mutat oamenii – in Nord. OK hai sa fluidizam acolo. Parca vad ca atunci cand vor reveni masiv la birou, oamenii se vor plange ca fac 20 de km in 2 ore.

  60
  • Asta este clar ca se va intampla. Doar ca eu cred ca nu va mai exista revenirea masiva la birou, majoritatea vor cere sa lucreze de acasa in continuare. Poate nu permanent, dar macar cate 2 saptamani de acasa, 2 de la birou.

   11
 12. 4. Probabil vor aplica masurile rahatii aia din filmul cu beamveul.

  00
 13. Centura Bacaului vad ca e prezentata de pesedeii de acolo ca o mare realizare a partidului lor, mai ales ca aia de la PNL n-au vrut sa ii dea drumul mai devreme si au folosit-o in campanie si l-au prigonit pe Umbrarescu ca e pesedist. Imi zice cineva din teren ca asa stau lucurile si in realitate?

  40
  • Umbrarescu este vazut bine pe acolo din ce stiu.

   Plus ca a mai prins si contractul pentru Pitesti – Craiova.

   Deci nu pare prea prigonit.

   20
  • E ciudat cum pe Pitești-Craiova bagă ca înecații. Nu am văzut niciodată un proiect de drum să se miște cu elanul ăstuia. Aproape de Slatina au asfaltat, au lățit benzile. Ar trebui ridicata o biserică de primarul Slatinei pentru felul în care de mișcă lucrurile.

   11
  • Din ce știu eu era făcută în proporție de 80% când s a schimbat guvernul.
   În anul următor s a alocat 11 %din finantare(2021).Acum le a venit mintea la cap și au plătit și este gata. În 2020 nu au reușit sa își plătească toti oamenii și au lucrat f putin. În noiembrie anul trecut au reînceput sa lucreze normal. În principal erau de terminat nodurile rutiere.,in rest era gata din 2019.

   00
 14. @3 ce statistica si lalaiala traditionala! Mult dar prost. Mai bine foloseau Purchasing power parities din primul link care in Romania a crescut in ultimii 10 ani cu 62% comparat cu Franta 13% sau Ungaria 20%

  22
 15. @zoso verifica mail-ul

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.