Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. Parea asa de hotarat…mare pacat ca totusi nu a tras

  00
  • Parca am mai vazut ceva asemanator hmm……a, anii ’30, Hitler. AfD pare la fel, se iau de evrei si musulmani, vor sa interzica chestii pentru astia…dap, same shit.

   00
  • Partidele astea ar fi fost la nivel de discuţii de cârciumi pe sate dacă nu era cine să le alimenteze paranoia cu imigraţia complet necontrolată şi haotică.

   E nevoie de imigranţi, no comment, altfel li se duce economia-n cap. Corect. Dar de ce nu aduci oameni capabili, de ce nu ai proces prin care să selecţionezi, să te asiguri că nu-s violatori în serie, să ai centre unde să-i primeşti, să-i plasezi pe piaţa muncii, etc.

   Nu angajezi ONG-uri să-i aducă cu vapoarele apoi îi laşi să vezi care supravieţuiesc venind pe jos până-n germania, după care îi bagi în săli de sport până reuşeşti să faci ceva.

   E un eşec colosal, de care partidele astea profită, şi bine fac, poate aşa se va învăţa minte şi „politica mainstream” să şi muncească un pic nu doar să enerveze oamenii la infinit cu discursuri politically correct prin care acuză oamenii că nu sunt primitori când de fapt eşecul e 100% de partea autorităţilor incapabile.

   00
  • Nu voiam sa ma leg de motivul protestului (nu am destule informatii incat sa am o parere pertinenta) ci voiam sa ma leg de modul de a protesta, usor diferit de cel folosit in Romania la protestele recente

   00
 2. „băi, cât tre să mai aștept să se ieftinească SSD-urile de 1TB?
  4 DECEMBER 2017, 9:23”

  Avand in vedere cum a evoluat piata telefoanelor (spatiu de stocare mai mar la fiecare versiune mai noua), cred ca astepti degeaba. Mai multe telefoane cu memorie mai mare, cerere mai mare, oferta limitat, pret mai mare.
  Am aceeasi problema cu niste RAM. Cam de 1.5 ani de zile vreau sa imi iau niste DDR3 si dupa ce am investigat un pic pe net, am ajuns la niste discutii pe redit in care precizau oamenii (si are sens), ca cererea pentru ram pentru telefoane este atat de mare incat fabricile nu fac fata.
  Probabil si pentru ssd-uri se intampla la fel.

  00
  • Subscriu la comentariul de mai sus ca sa nu mai adaug altul separat.

   Ce se intampla?
   Cererea de telefoane e atat de mare incat producatorii de memorii: Samsung, Hynix, Micron etc. dedica aproape 3/4 din linia de asamblare pentru a fabrica memorii RAM si NAND pentru telefoane.

   Iar in restul de 1/4 trebuie sa incapa:
   1. Memorii pentru Servere/Supercomputere.
   2. Memorii pentru placi video dedicate.
   3. Memorii pentru laptopuri.
   4. Memorii pentru SSD-uri.

   Ergo, cerere mare pentru 3-4 domenii in timp ce oferta nu are indeajuns de multe linii de asamblare dedicate pentru ea. Ergo, preturi in crestere. 😀

   Nu-ti face iluzii ca o sa se ieftineasca mai devreme de 1 an sau chiar 2. Samsung au impins de la spate Intel sa lanseze platforma DDR4 ca nu le convenea faptul ca nu mai faceau profit indeajuns de mare pe DDR3. Ia ghici ce face acuma Samsung? Isi freaca mainile de bucurie ca la un pret de productie al memoriei in continua scadere, vand mult mai scump si-si umplu portofelele.

   https://press.trendforce.com/press/20170920-2972.html

   La fel si ceilalti producatori de memorii. China a incercat sa construiasca inca o fabrica de memorii. Toti producatorii mari de memorii s-au opus. Pentru ca acea productie ar fi tras in jos pretul la memorii, ceea ce ei nu pot sa accepte la momentul actual.

   00
 3. Sunt unii atât de idioți sa se întrebe de ce are Romania armată? Pai cum cred ei că participi la NATO ăla fara de care rușii și-ar face de cap in Romania? Numai Islanda nu are armată, dar puține lucruri ne fac asemănători cu Islanda.

  00
 4. nu, n-a crăpat hotnews, a crăpat ISPul ISPului lor.
  4 DECEMBER 2017, 4:21

  Adica RDS ? 🙂
  https://bgp.he.net/cc#_peers

  Wtf si aia, nu au backup, tare 🙂

  00
 5. Da, conform RIPE AKTA este https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/#/query?searchtext=AS42800, dar mai au si alti provideri pe acolo, in lista de peer, care trebuia sa ii tina in viata 🙂

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.