Știrile zilei – 4 aprilie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. Nu „exista” vaccinele obligatorii si gratuite la stat (se gasesc de cumparat fara probleme) dar altfel Ministerul face campanii de vaccinare iar BOR-ul si parlamentarii cheama la protesc sa ‘protejam familia traditionala’ , sa ajute ‘mama si copilul’. Pericolul (care?) e asa mare ca vrem sa modificam constitutia – daca vin gay-ii si adopta copii? Mai bine sa stea in orfelinate!

  Culmea este ca alaturi de ticalosii de mai sus, ies la manifestatii parinti care invariabil si-au „furat”-o de la sistem. Noaptea mintii…

  00
  • „(se gasesc de cumparat fara probleme) ”
   Cred ori faci misto ori traiesti in alta tara. Aleg varianta cu mistoul…..

   00

  • Rosita Gherghina are un copil de patru luni şi aşteaptă de câteva săptămâni vaccinul hexavalent. În cele din urmă l-a cumpărat.

   Rosita Gherghina: „A zis că nu, s-ar putea să nu vă sun prea curând, s-ar putea să mai întarzie câteva luni, dar dacă îl găsiţi undeva, noi îl putem face. L-am cumpărat, dar nu mi se pare normal ca un vaccin naţional să nu fie gratuit!”

   00
 2. Există vreun motiv pentru care comuna aia din Vâlcea nu e desființată? E clar că oamenii nu-s în stare să se gospodărească singuri. Lăsat un oficiu în zonă, pentru taxe și aprobări și arondați la altă localitate, una care nu e falimentară.

 3. Eu unul nu inteleg dece nu sunt vaccinuri???

  00
  • Pentu ca ii doare in cur de oameni si copiii lor. In schimb plozii lor (ai celor de la putere) au vaccinurile si studiile in strainatate asigurate deci sa nu ne facem griji..e bine !

   00
 4. Citez din articolul depre peste:

  „A study of caviar from Romania and Bulgaria found that more than 10 percent of samples contained no animal DNA at all.”

  00
 5. Eu astept sa apara pe net colectia de filme private a lu’ Mavrin ala de-o pozat-o pe Bruneta

  00
 6. „Pe Sorin il stiu de peste 15 ani. Acum are 55 de ani, e de loc dintr-un sat din Dambovita. A lucrat inainte de Revolutie la o firma din Targoviste.” Oh…really?!?! :)

  00
 7. Articolul cu bestii te cam pune pe ganduri.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile