Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. tiriac e un dan voiculescu mai umblat prin lume si cu gagici mai bune. in rest acelasi securist fripturist.

  00
 2. tiriac saracu a uitat cand punea pariuri cu nastase ca sa-si scoata odrasla cu nasul curat. asa-i cand te compromiti. scapi de dracu si dai de tatsu

  00
 3. Deşi eram sigur că acciza suplimentară la benzină nu se va duce la autostrazi, ce se intamplă este de o iresponsabilitate cruntă.

  Chiar şi puţinii bani ce mai erau acolo se duc pe galeti si pungi electorale.

  Cum sa fii competitiv fara infrastructură ? Cine are nevoie de sănătate şi educatie?

  00
 4. Păi.. Tiriac la vârsta lui, o făcea pe copilul de casă al lui Năstase, al lui Iliescu, se afişa cu Geoana la prezidenţiale. Acu na… la ce se aştepta? Ştie foarte bine când promovezi incompetenta nu iese nimic. În schimb ce nu putea face în Germania din cauza legii, a făcut în România (o incendiere mică acolo, că nu mai pica clădirea, un mic monopol cu statul dincolo, mici dispariţii din dosare etc.)

  00
 5. E plin de femei? E plin de femei!

  00
 6. Tiricac face bine ca vorbeste, da’ nu la TV, ci in fata unei oglinzi! Eu pe el l-as intreba exact acelasi lucru, ca vorba aia, coane, te-ai invartit in cercuri bune, inclusiv printre toti politicienii post-89. Hai, mai ia o fleica de mistret de la Balc si leaga catzeaua!

  00
  • Minunat cum toti acesti oprtunisti ai kapitalismului de dupa 90 din romania pun dintr-o data piciorul in prag, se simt jefuiti desi le-a placut combinatia asta de libertate cu coruptie. Bagam bani la buget dar macar stim de ce ii dam, ne ies banii inapoi. Nu tot buticarul are acces la legi favorbile. Acum ca nu se mai poate rezolva orice si platim la buget fara sa ne iasa nimic din asta ca tot “fraierul” ce si-a riscat casa pentru a face o mica afacere, ne-am trezit ca nu prea ne convine, dispare coruptia, deci clar, trebe pus piciorul in prag, sunt niste hoti imputiti care ne iau taxe fara sa vedem nimic. Asta e, lumea e plina de ipocriti ce se cred mari eroi, cand vor dori o mana de ajutor se vor gasi fraieri care sa o ofere si pamanatul se va invarti mai departe.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.