Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. Mi se pare mie, sau noul Range Rover = vechiul Range Rover?
    Nu inteleg nebunia asta de a scoate V2, 3, 4…..n a unui model, daca nu aduci nimic nou la el!!! O sa ajungem sa vedem la automobile ce e astazi in industria de smartphone-uri: increment la fiecare an. Ii mai baga cate-un ecran, mai schimba o bara, mai pune 2k euro la pret samd.
    Traiasca societatea de consum.

    00
    • astept modelul cabrio

      00
    • N-auzi bre ca are piele din blana de puță de papagal cum nu are tiriac nici macar in avion?

      00
    • to be fair, este cu foarte mult peste modelul vechi. deci ti se cam pare.

      00
    • NOU
      #5

      Alt destept…
      Scoti „V2, 3, 4” pentru ca masinile au o durata de viata destul de bine definita, tehnologia avanseaza (inclusiv la motoare, cutii de viteza si sasiu, chiar daca nu in acelasi ritm cu electronica), si lumea care-si schimba masina cand i se termina viata nu vrea sa-si ia V1 din nou.

      00
  2. Daca nu intelegi inseamna ca nu prinzi ideea de Premium.. la orice produs premium indiferent daca e masina sau nu.. totul tine de design, lux, confort. Masina arata bine tare oricum.. orice ai spune.. interiorul ala e criminal. Toate pipitele maritate din interes il vor avea, urmeaza bonusuri mari pentru agentii de vanzari de la Range Rover din toata tara :))

    00
  3. Parca e un pic cam mare display-ul ala de pe Clio…

    00
  4. Nu mi se pare ca noul Renault Clio are multe schimbari.

    00
  5. Nu inteleg ideea asta cu „tablete” pe post de Navi/Computer de bord. E urat cu spume, acuma il vad si pe Renault, Mercedes are de 2-3 ani deja. Am facut saptamana trecuta o proba cu noul Hyundai Santa Fe, desi e o masina exceptionala, iese din calculele mele doar datorita acestei tablete, este pur si simplu ordinara.

    00
  6. Să-mi bag pla. Am ajuns să-l regretăm pe ponta. Pfoai de plm.

    00
  7. Legat de lansarea tot mai deasa a noilor versiuni de autoturisme, telefoane, laptop-uri etc.. asa injuram si eu la inceput ca ce naiba scot idiotii astia la 6-12 luni un alt model, fie el aproape identic cu cel anterior.

    Faza e ca nu trebuie sa schimbi produsul si nu trebuie sa ai ultima versiune de fiecare data. Uneori diferenta este nesemnificativa. Noul produs se adreseaza celor care detin acel ceva cu doua sau trei versiuni in urma, de exemplu.

    Cu toate ca stiu persoane care schimba telefonul de fiecare data cand samsung scoate noul varf de gama.. (asta inseamna sa te dea banii afara din casa).

    Deci nu trebuie sa detii de fiecare data ultimul model de ceva. Exceptand cazuri ca „baza de date” a unui soft antivirus. Pe cand ultimele „actualizari” poate busi OS-ul :D.

    00
    • Exact! Daca modelul curent arata la fel ca ala de acum 3 ani de ce sa nu-l iau pe ala sh? Treaba astea merge foarte bine la masini unde devalorizarea este foarte rapida. Pai daca un pasat din 2019 arata identic cu ala din 2016 il iau pe ala la 70% din pret, de ce sa dau mai multi bani?

      00
  8. De fiecare data cand apare un nou model, modelul tau se devalorizeaza

    00
  9. O blondă, aceeași blondă…

    00
  10. loviturile la adresa democrației, din toate părțile, nu interesează pe nimeni. mult mai importante sunt modificările de 3 cm la noile mașini.

    00
  11. Eu nu prea inteleg amenintarea la adresa democratiei din partea social media.
    Democratia, implementata prin conducerea prin reprezentativitate, e doar oglinda oamenilor. Atata vreme cat sistemul ales pentru a demonstra reprezentativitatea nu e corupt procedural, rezultatul e acea oglinda a societatii care este in fapt democratia.
    Daca eu mint/manipulez suficient oamenii, voi avea acea masa reprezentativa care ma va alege si pe care o voi pastra atata vreme cat „product” suficiente rezultate in directia manipularii. Voi reprezenta oamenii cu suficienta lipsa de educatie/lene in a gandi pentru a demonta manipularea, sigur, dar daca asta reprezinta societatea in acel punct nu cred ca e un atac la adresa democratiei.
    Da, nu e „corect” sa castigi putere manipuland/mintind/etc dar daca oamenii vor sa creada un mesaj fals, cine le sta in cale? Punem un consiliu suprem care sa decida ce e ok de prezentat ca si adevar obiectiv in speranta ca nu vor deveni coruptibili in timp? Sau punem un AI sa vegheze la linistea constiintei?
    Social media nu ataca democratia, doar ne ofera mijloacele de a scoate la suprafata tot ceea ce mocnea tacut.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)